PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, November 30, 2010

24 JaM sIaNg - MidNiGhT SuN

sekali lagu aku bazir masa dalam internet.. then aku teringat ape lecturer aku ajar
masa tu dalam subjek meteorology (ape tu?) ala pasal cuaca (senang nye aku terangkan)
takpe la, ni aku teringat pasal MIDNIGHT SUN, so aku g ar seacrh kat internet.
ades kelapa sawet alagapas tol.. banyak keluar pasal pasal Twilight..
cite ape ni? ces cite vampire dok jage pompuan sorg ni.. tak best

aku terus la mensearching pasal midnight sun.. jumpa la jugak..
meh tengok picture aku grap.
aku curik dari isilmetriel
cantik tak picture ni..
haha.. sebenarnya ini berlaku disebabkan pergerakan paksi bumi.
ala yang condong 23.5 degree tu.
perubahan south pole dan north pole mengadap matahari.
bila south pole adap sun, so siang la ia (vampire pun tak mampu duk sini)
matahari naik, tapi tak sempat turun untuk jadi malam,
dia g naik balik ke atas..

2 lango double line:

ZurainiSwarnoD'Amor said...

nice !
amek kos apew.
kt mane

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

alamak.. ex-class8 time sek rendah comment la..
haha.. aku bek kos marine science
kat ganu babe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)