PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, November 26, 2010

3rD ExAm PePeR.. EOP

wadus wadus gampang sih..
entri nya asyik nyebut exam aja.. org udah cutik kamu engak lagi
bagai segalak aja.. krek kerk..
engak apa la bibik.. bisa di atur.. udah ginik nasebnya..
ini mau share sama teman foto exam tadi..
yeah bes exam.. keluar berpusu-pusu
alamak.. semua muke x ready loo.. 
aku bermonolog sendiri kat atas tu...
nak senangkan hati sendiri.. (masih dalam suasana exam)
lagi 2 paper perlu aku tarah... semua kene jawab dalam essay
dakwat pen dah abez.. baru jek beli..
beli baru la malam ni..

1 lango double line:

Batu Melukut said...

haha
aku witness pic 1st sekali tu
hak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)