PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, November 28, 2010

KeMpUnAn AiR KeLaPa BaKaR

lepas abez exam biotek aku rancang nak minum air kelapa bakar
siap posting kat FB tanye mane area K.T ade jual..
lepas exam semua tak tahu.. oh hampe nye..
ingidam pulok dah.. kah kah
ni la kelape bakar nye.. aku curi kat google pic ni..
credit utk ashlight
ermm tapi aku rasa macam ade jumpa kedai jual air ni
tapi dah tak ingat kat area mane.. pending tol otak.
takpa la.. malam ni pekena bandung milo ar..
sedap ke? aku pun tak tahu..xpun milo tabur..
uhh.. sedap-sedap

2 lango double line:

Batu Melukut said...

nak ikut :(
nak rasa gak

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

uhh.. aku dah minum.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)