PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, November 22, 2010

NoTe UnTuK LuSe

okeys.. sifat lazy berkuase dlm badan aku ni..
still lagi guling2 n golek.. day after tomorrow dah de exam..
oh.. 11 chapter still x cover lagi..
note aku nak bace ni.. krok krok ZZZzz...
BAIK.... (kate samangat).. mlm ni start study..
wish me luck every1.. hohoh (santa, 2010)
b4 dat. ngorok jap ar.. ngatok la plak..
krok krok krok.... ZZZzzzz....

4 lango double line:

Nur Afiqka Rohmat said...

gud luck ye....
ngorok la...
jgn sok pg bru sdr da le ye...
hahaha~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

uhhh..... terlebih tito lak..
stdy2.. huu

cik ungu said...

salam

hee.sbnrnye nak tinggalkan tapak kaki kat muka..ehh kat chatbox. tapi sbb line tenet den bongek, tepakse tumpang glamer kt sni.hahah.. thanx menyinggah n mempolo yek~

n gudluck !~

wee...~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

kat muke tu.. wehee.. okey.. mari polo mem polo..
pasni men polo lak..
thanks.. hee
krok krok... (>_<)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)