PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, November 6, 2010

SeKetiKa

farmville and premier football
Salam.. ni 1st posting aku.. ahaha.. nak cerita ape happen harini pun macam x banyak la pulak.. whole day aku sleep jek kat umah (jumaat mesti la aku pergi). Cuace pun tak menentu sekarang ni. baru arini nampak Sun kat langit y membiru, tu pun sekejap jek. Hayamak, aku betul-betul dah teraddicted dengan FARMVILLE and PREMIER FOOTBALL kat FB. Oh tidak..camne nak ilangkan ni..(mencari idea)..

Farmville:
asyik keje menanam.. mayb aku ade bakat untuk bercucuk tanam kot.
decoration tempat dah ar terabur.. xde bakat dalam hiasan.. haha

Premier Football:
masuk Championship League 4.. dah 3 season dalam league 4 ni
macam gile.. 100 match aku win 20 jek.. macam tak adil app premier ni.
dah la chairman point tak bagi langsung, oleh kerane minat aku teruskan juga..

Makan:
silap pilih kedai makan.. ni salah Amir Is.. ko bawak aku ke kedai yang bukan-bukan..
dalam poket ade rm6.00
rm4.00 - nasi goreng kampung (nasi segemgam tangan) - lupe snap picture
rm1.30 - air teh O beng (nasib baik sedap)
rm0.70 - baki dalam poket (seksa hidup)
line putih (aku kenyang) line hitam (lari bajet)

2 lango double line:

bukan photographer said...

Premier Football:
W866 L280 D147

meh join ak maen ghost trapper plak..
haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

tokseh la bagi tau aku punye...
game mende.. mcm fatal frame ka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)