PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, December 19, 2010

15Km - Hujan - McD - 2.30Am

kerana nafsu serakah yang meluap-luap.. hujan ribut aku tetap membedal..
kene tangkap basah, aku dah tak kire.. asal aku dapat
sejuk menusuk dalam tulang empat kerat ni..
aku paksa raksasa merah aku meredah pagi yang sejuk (dah tukar minyak 4t)
titisan hujan membasahi jalan.. 15km.. McD aku datang..
basah dah ko.. sian
hehe.. mcd.. habiz la ko..
hah.. tgk 2.30am bai...
makan... waahahah..
yes.. keserakahan aku dengan kawan.. makan kat McD jam 2.30am
dengan jarak 15km redah hujan.. haha nafsu-nafsu..

p/s: lambatnya aku update.. dah masuk hari baru.. haha..

3 lango double line:

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

peh..geram ngn die..mane burger yg sy suh tapau??haha...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

hayamak... ala.. grab jek pic kat atas tu.. leh kan.. print n mkn.. eheh...

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

xley2..kejam2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)