PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, December 28, 2010

HaYaMaK - KeNe TaG LoO..

errkk.. ermmm..hurmm..
1st ucap thank la kat nur afiqka coz tag aku ekk..
tak tau la kenape boleh kene tag ni.. hahha..
kate kipas susah mati blog.. tak gak..
ehehe.. macam sijil ISO lak..

ni aku colek dari blog afiqka..
ni memang kene jawab soalan ke?? 
soklan macam pelik-pelik jek aku tengok.. haeee...

1. Bagi ucapan..
nah.. ambek la UCAPAN.. ahak.. ok2
thanks kepada afiqka.. tak lupe kepada tikus2 & lipas2
yang selalu berlegar kat dapur umah sewa aku..
turut di kenang cicak2 yang mati di lestik oleh aku
moge korang tenang di dunia lain.. (pahala bunuh ko)
hahha... 

2. Berikan 4 ciri2 lelaki/wanita idaman untuk dijadikan suami/isteri..
alamak susah ni soklan.. aku rase korang tau ciri2 nye..
maleh aku nak taip ciri2 ni.. ciri len la ek
1. boleh pandu kerete n moto
2. berkedaan cantik utk aku jek.. xde nye kat org lain..
3. wat sarapan teh tarik or teh o beserta lempeng o nasi goreng o me goreng..
4.~~~~ (^_^)V~~~~

3. Berikan 1 tips utk mengekalkan hubungan dgn pasangan..
errkk..?? (garu2 kepale yang tak gatal)
kenal 1 bulan, pastu kawen,
then berkenalan balik, nakal2 pun tak dose..
erkk.. tips ke ni??

4. Pernahkah anda terjumpe doa pendekat jodoh dan putus cinta..
jodoh tu terjumpa.. lepas tu tak jumpa2 lagi dah..
putus cinta? ade ek...

5. Letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka telah memenangi award ini..
aku wat rendom ja ni.. hahah...
1. dean
5. snow
7. iqa
8. madu
9. ungu
10. ~~~ open untuk semua ~~~

susah nye... ~~~sigh~~~

4 lango double line:

cik madu ♥ said...

hahaha...

sengal la ko neh..
nway, thanks sebab tag aku..
susah2 jer...

susah si0t s0alan2 die...
wahahaha
:P

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

tq2 sbb da tag sy dicni ye..soklan2 yg mncabar minda cek jek..haha..almost about love..adeh..sesak der..huhu

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

madu - takde hal la.. dy suh tag.. pe leh wat...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

siti - tu la pasal.. ambil mase 8 hari 8 mlm aku nk jwb bende ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)