PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Wednesday, December 29, 2010

MaLaM BeRbOLa

whaha.. malam ni indonesia vs malaysia..
hayamak.. 3 hari menunggu match ni..
macam-macam provokasi dibuat, aku rase sangat kelako gile..
media-media membuat liputan tah ape2..
1. malaysia gune bomoh
2. malaysia kene saman
3. sebab lezer indonesia kalah
4. si julia perez nak bukak dade, bagi nmpak
5. isu lezer, malaysia yang buat dulu

haiyaa... macam-macam la.. 
papehal.. semoge berjaya malaysia..
bermain dengan penuh semangat kesukanan...
yaaeehh.....
aff cup 2010, 29/12/2010
p/s: jom tengok dan doa ramai2..

3 lango double line:

bukan photographer said...

glory malaysia

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

tak jumpe julia perez la tadi...
ces penat jek...

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

yeah hurey2...malaysia mng..tgk kt mamak pon da cm tgk kt stadium..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)