PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, December 19, 2010

PeMotoRaN KaT sTadiUm RuNtuH

ni cerita petang semalam.. so ada la event dekat stadium runtuh..
hujan-hujan aku redoh gok la.. 1st plan nok gi TTC..
nok nengok handphone & camera fair..
mau jmpo kawe kaq PSM.. dah tu negok mende sebok kat stadium
ado event permotoran lok sekali.. uhh.. hambo dok bue maso
jalag ar sane.. rame ore boh.. gewe-gewe pun come-come..
hoho.. damn.. sin in my eye.. hehe.. piye la mato ni..
natam nanag tol.. uuhh.. rame ar dak-dak moto datang.. macam semut masing boh.
aku tengok drift jak sane.. 
video
tengok-tengok hohoho...
rame gilo ore datang.. kaq stadium tetutup lok..
ade event lain.. tapi time kawe sampai.. dah abiz..
uponyo PM datang.. lambat loo hai.. takdapat nak jumpo hang la Najib
huhuh.. sadis ni..heheh...
aku dok suke kat sini bile ade news paper free.. 
haa.. pahe-pahe jek lo kalau free.. bersepah kat semua tempat..
hah.. gini la jadi... bersepoh..
sesok gila ar jalan time kat sini.. trafik ado ja kaq mane-mane
huhu... then petang dalam jam 17.20.46
hujan turun dengan lebat.. bertempiaran lari semua.. hehe..
dah round sini.. baru stick kat plan asal.. pergi TTC
and so on ~~~~~
oh lupe.. kat dalam stadium tu ada persembahan dari indie band
aku nampok azlan & typewriter time tu

p/s: rindu nak main game D1 kat PS2.. oh oh...

3 lango double line:

bukan photographer said...

ape pasal la ko campur bahase klate dgn ganu??

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

kito kan 1 malaysia bos.. ganu kelate dokat2 ja..

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

1/4 bahasa kt ats ni tdk difahami sgt..adeh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)