PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, December 5, 2010

PeRaP KaT rUmAh

2 hari lepas, semalam, harini, yes akhir nye hujan stop juga
oh tapi kelibat matahari masih lagi malu-malu merbok..
keluarla.. baju aku tak kering lagi.. dah bau asam keping ni..
smpai mlm tak juga kelihatan.. malam lagi la takda..
cuaca mendung kelabu.. takpa la, asal tak ujan..
dapat gak aku menyetelkan kerja-kerja luaran.
hujan oh hujan
macam ni la duduk kat terengganu.. musim monsoon hohoh..
hujan jek la kejenye.. pe lagi yang duduk kat area pantai..
oh..dapat dengar bunyi ombak.. 1 km sampai rasenye..
best best... sejuk pun sejuk.. tito memang la best..

p/s: masih lagi terfikir kelape bakar....
sape yang taktau??

2 lango double line:

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

huhu..air kelapa bakar ke??
cian..da xde baju ke ntok dipakai..:P

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

haha.. dah jumpe mane jual kelapa bakar..
hari aku g bantai..
dah ade baju nak pakai.. hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)