PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, December 30, 2010

PeRluKaH? pErLu?

ahak.. perlukah aku bercerita pasal bola..
rata-rata blogger mesti wat entri pasal bola..
cerita sikit jak la.. ok malaysia menang vs indonesia..
4 - 2.. hohoho.. tahniah kepada skuad harimau.. sebab patahkan sayap garuda
troooot trooooot troooot.. applause applause.. uhuhuhu..

aku dok godak-godak blog dan FB kekawan lain..
80% name keeper khairul fahmi jadi siulan kat dada blog dan FB
80% yang sebut adalah girl.. ahak.. random jek ni.
mesti dorang hampa sebab fahmi dah ade jantung hati.. wakaka
takpa2, selagi belum kawen korang ade peluang lagi..
fahmi (curi dari google)
safee, norshahrul dan s.kunanlan.. korang terbaik gak wooo..
stamina korang tak geti nak habis ke.. ahak..
oh.... terlupa.. rajagopal.. coach penting..
baru aku perasan.. name rajagopal tak disebut langsung..
mangai sian nye coach.. kalau kalah, name coach selalu sebut..
menang jek, takde sebut langsung.. oahohoh..
takpa.. kat sini aku sebut name hang Gopal.. dont worry wokeys..
ahak.... gopal gopal.. 
norshahrul (kat google gak aku curi)
safee & s.kunanlan (google gak)
hah.. ni raja kita.. rajagopal, coach (google la gak)
p/s; bagi beso picture Raja ni.. Raja katekan.. ahahha
hayamak.. kate nak wat entri sikit ja.. tup tup.. panjang la pulok.. adeh..
lantak la...

5 lango double line:

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

huhu...lalalala...i like...

Mat Pintu said...

malang skali, gua laki2 tapi sebut pasal khairul fahmi jugak. kehkeh

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

iqa - like malaysian soccer team

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

mat door - ko patut bagge der. ko mewakili 20% lelaki y cite pasal fahmi.. hahah

cik ungu said...

asal bercerita psl ex aku ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)