PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, December 6, 2010

TeRlePaS MoNsOOn CuP..

monsoon cup abez dah.. pluang nak tgk dah xdpt..
harapan nak pegi dah musnah.. sepanjang acara tu..
hujanx berhenti.. aku hanya mempunyi raksasa merah 2 tayo.. ohoho
tapi dpt pegi last day jualan kat dataran shah bandar.
malam tadi pegi round jek la, tengok ape yang ade..
1st kedai aku jumpe.. tapi tak masuk pun
"adik jangan risau, ini pati asli, tahan lama, bau pun best"
kata brother jual perfume ni la
alamak, gerai makanan, aduh.. naseb baik kawan suh
tengok gerai lain lu..
ini aku tak tahu apa nya..macam perkakas perhiasan..
pedang samurai pun ada.. erkk..
aku tertarik kat pantung ni.. tapi tgk ada hiasan pokok
aku snap la sekali..
hohoh.. malam tu ada Karok sekali.. aku ingat nak join venture.
tapi suara terlebih sedap.. cancel la..
hoho rm2.00?? hotdog black papper (hitam)
hotdog keju er yeke? (puith) aku makan yang hitam
ermm sedap gak.. kawan aku beli yang putih pn sedap..
memamg sedap la..
nah tengok dalam nye.. ade ada intikan.. hahah
ni sotong gantung.. rm2.00 gak se.. sedap woo..
di pangang enak.. yum yum
mau apa.. cincin, gelang permata, intan, belian semua ada.
tapi kena beli la.. hehe.. snap jek la uncle ek..
yes ni la satay.. satay ikan (fishball) secucuk 2posen..
dulu seposen, kenaikan harga barang, buat satay ni naik harga gak..
erkkk...???
apa ni.. tempat karok la babe.. takdapat karok kat dataran
takut peminat ramai nanti.. so karok jambam je la aku.. karok karok..
proses permilihan lagu untuk dipertandingkan.
"wei nak lagu apa ek.. aku dah tak ingat tajuk lagu"
"pulok, nak nyanyi je tak ingat, aku pun sama"
bahang asrama ekkk?? asmara.. dalam tempat karok ni
ramai remaja yang "sakit mata la weiiiii"
ni la satay ikan nya... makan........
terlepas monsoon cup takpa la.. pergi kat karnival nye malam terakhir pun jadi..
aku sakit mata malam tu.. napa ramai sangat girl2 comel n pakai ketat2..
ades.. gangu kosentrasi aku nak buat permilihan barang untuk di beli..
last-last tak beli apa2 barang utk bawak balik..
pas karok makan kat tanjung.. kul 1 pagi..
"nasi goreng daging dengan teh o limau ais tarik ek kak"

2 lango double line:

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

weh pokcik....satay ikan tu kt trgganu pon ade ea..sedap seyh..lame xjmp satay tu..huwaaaaaa..ni yg nk mncarik gak...eah tp nk tnye ni..festival monsoon cup tu ape bnde??haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ish.. satay ni mmg dah de lame.. siap nek harga.. hahha.. monsoon cup acara lumbe perahu layar (http://www.monsooncup.com.my/) y festival nye ni.. ala gerai2 tu..jual2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)