PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, January 4, 2011

AiR SoYa? BaHaYe?

huhu.. korang minum air sayo tak?
sape peminat air soya.. (aku aku!!!)....
aku dah mula ketagih minum air soya ni.. dah 2 mingu rasanye la
season, drinho, yeo, marigold, n so on (tak beli lagi)
then pada satu petang.. harini la..
selapas balik dari H.K.Seng.. dengan bawa sekotak soya..
singgah kedai runcit, beli ais pulak, waahh!! sedap minum sejuk2 ni..
aku pun lepak kat rumah sewa kawan aku.. nak menikmati bersama..
oikk bukan gay okey, nak kongsi dengan kawan jek
tengah sedap minum tu.. tibe-tibe..
kawan aku mengeluarkan satu fakta..
kawan - "wei ko minum soya ni hari-hari ke"
aku - "tarak la hari2, mane aku de duit"
kawan - "ko tau tak, minum banyak soya boleh lemahkan sperm looo"
aku - "huuuu...."
otak aku cube mengrefresh ilmu2 yang aku tau...
damm haah la.. habis la mase depan aku macam ni..
soya oh soya
dengan air soya dalam jug masih banyak..
tambah dalam cawan yang sedang aku pegang ketika itu..
dengan segera aku meneguk air masuk dalam perut..
yang dalam jug tu jugak aku habiskan.. hahha..

lepas habis semua air tu.. aku bertekat..
tekat nak kurangkan minum soya..
demi masa depan aku.. ya masa depan aku...

balik umah sewa aku.. ak wat research sikit
demi masa depan aku..
dah dapat makanan yang patut aku makan..
eh bukan aku jek.. kepada kaum aku gak..
kaum lelaki seantero dunia.. jaga la masa depan korang... 
dengan mengambil:
1. salmon
2. watermelon
3. tomatoes
4. barries
5. beans
6. oatmeal
link di sini

korang makan okey... (untuk lelaki)
wahahaha...

p/s: mulai esok, beli tomato dan minum air tembikai

6 lango double line:

Cik Za said...

hahaha.. sudah gua bilang ! tak percaya la tue.

kuyie said...

wat de ffffuuu....errrr air sayo???
(merujuk baris pertama pada entri....wahahaha!)

aku cuba membayangkan manusia yang buat research heavy metal + minum air soya dlm lab....OMG!

Bob Merley said...

jom berusaha demi masa depan sperm2!

bukan photographer said...

soya xmasuk dlm bean ke?

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

za - bilang.. 1 2 3.. n so on.. hee

kuyie - ces.. malas aku nk btl kn.. tampak rare sikit.. terus xde sperm kot.. haha

bob - yes der.. mase depan kite.. perjuangkn demi isteri-isteri ite t.

bp - tiade kaitan dgn mr.bean.

bukan photographer said...

soya=soy bean=bean

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)