PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, January 13, 2011

AkU HaNyA DaPaT MeLihAt

sejak kali pertama aku datang dah melihat dirimu,
aku sudah mula terpegun dengan ketenangan mu itu.
biasa la time 1st year datang, agak jakon sikit,
jarang tengok benda2 yang menawan ni...

walaupun kau berubah mengikut musim tapi aku tetap menyukainya
bagi ku kau adalah ketenangan yang tak dapat ku cari ganti
kau hanya mempunyai 1 2 3 4 5 n so on untuk aku lihat
ia nya amat memukau hati dan jatung serta hempeduku

ku cuit hidungmu, ku belai2 badan mu itu,
kau tak penah merungut kepadaku
tapi ada mereka2 yang selalu membuat kudis-kudis di badan mu
membuat bisul-bisul yang menelan masa
masa yang terlalu lama untuk di lupuskan..
ermmm
raksasa aku turut bersedih
jap g sampai area taman lak
bukan photographer
errkk... sape tah..
takde dah jalan pantai
raksasaku dgn moto biru
macam ni la keadaan pantai tok jembal kat gong badak kuala terengganu..
bersebelahan airport Kuala Terangganu..
so sape yang study bahagian pantai2 ni (macam aku)
tau la punca-punca utama..
yang aku berpuisi drama kat atas tu, saja jek
menikmati ketenangan

p/s: nak share jek ape kedaan pantai sekarang.. amat sedih kepada
nelayan-nelayan area ni..

10 lango double line:

pat!hing said...

aku memang pantang betol lah dengan manusia macam ni , aku nak gi tolong , tapi aku takde kuasa dalam politik T.T .kang nti aku buat show macam karam sigh walia , mesti aku kena ISA . Tak kawin lah akuuu ! HAHA

bukan photographer said...

natanngoh..jom p pecahkan lndasan

Bob Merley said...

zaman2 aku habis spm dulu slalu kot jalan situ!

luvpinkja said...

tadi setelah sekian lama tak lalu, aku lalu gak lah kan. gila terkejut tengok port2 lepak pakcik2 yg blah pantai tuh ( dari jalan depan taman nak masuk pantai tu ) dah tggal suku je yg timbul. ish3. =_='

Anzur Anuar said...

kena tanya pihak bertanggungjawab. macam mana leh jadi cam tuh.

Live Blog: belog! my Oxygen

~amalina~ said...

kesian pantai tu...dan kesian jalan tu..:(

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

pat!hing - cine ke malayu ni..?? ko kawen la dgn org duk dlm ISA tu... kaye2 pe org dalm tu.. hehe

xphoto - ko jalan lu, t aku fulu ur back

bob - gua dah xdpt joging n usha awek lagi sejak jaln tu hancus

pink - lepas suku? ilang abez pasni.. hee..

anzur - dorg mmg "concern" dgn perkare mcm ni

amalina - dapat melihat jek la jong oii..

Bob Merley said...

memang tragis la. usha awek tu satu keperluan harian kot.

❤NazirahMoktar❤ said...

kesian betul aku tgk..ni la akibat kalao pentingkan pembangunan kan..tak lama nanti pntai pon cecah kmpus ape..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bob - sok pagi aku g usha

nazirah - sian kat jr-jr y comel2 tu.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)