PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, January 3, 2011

AkU MeNaNg AwArD.. PerGG..

aku betol-betol tak sangke pagi ni aku menang award..
terima kasih kepada bro yang bagi award ni
ko sangat kacak dan hensem harini.. harini jek.. 
jangan nak mandai sampai esok luse or tahun akan datang..
kembali tajuk asal...
aku sungguh terharu, kembang kuncup hidung ni..
dan aku gune peluang itu untuk korek idung dengan lebih dalam...
bro, kalau kite jumpe nanti, aku belanja hang sky juice okey..
ko cakap jek berapa.. free aku bagi..

ni la award aku menang.. cube korang usha okey..
thanks bro LPLH
ni link brother LPLH 

kah kah kah... aku rase sengat gampang wat entri ni..
sangap sangat ke? damm damm...

eh eh.. ade award mesti ade tag.. tag sapee ek..
1. thanks kepada mereka2 yang click butang follow tu..
2. jangan follow jek, bace la entri n commnet ye..
3. hahha.. harap korang senyum selalu
4. korang ambek la, award untuk korang gak. iklas ni

p/s: aku buat perkara yang sangat mengarut pagi ni..
dah aku nak siapkan keje.. daaa...

9 lango double line:

bukan photographer said...

-..-

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ko bagi icon mende??

kuyie said...

ceit...aku polower mu yg ke 53...kasi adiah kt aku!!!!!
*weh..buang la word verification ni...baru la senang orang nk komen!

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

wahaha.cpatnya bertambah follower...tahniah ..hehe..jmpe time meeting SRM..\(^_^)/

Mr. TN_SkY said...

ahaha..=-=..gudluck~..lepas nih jadik 100 dpt award lgi heheh:p

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

kuyie - hahah.. klu wat award setiap no fllower.. mati demo gini..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

iqa - sikit je ni.. ok, see u dis nite

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

sky - sedang berusaha ni..ahak..

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

majukan blog untuk diri anda..*errrr ade kena mngena ke??haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)