PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, January 1, 2011

EnD Of 2010 - ApE aKu BuAt

hari terakhir 2010.. erkk semalam ar..
pemergianmu akan ku kenang.. sama la macam tahun2 sebelum mu..
bermacam azam aku tanam.. tapi semua tertanam..
tampak nye aku tak boleh bercucuk tanam lagi.
kene ubah kepada cara hydroponic. lebih jimat space..
so azam aku boleh letak dalam tray.
ahh... ape aku mengarut ni..

kelangsungan harini aku mula dengan ke masjid..
jumaat la babe.. kene la pergi masjid..
sape tak tahu ape tu masjid, meh aku penggal kepala ko
simpan dalam karung, bawak pergi sane.. 

sekali lagi aku pergi PC fair.. fail la PC fair ni..
takde mende yang menarik.. sebab nak teman kawan..
aku join same la pergi, usha2, mane tau semalamnye aku terlepas pandang..
kelihatan, memang macam tu jugak.. hampeh kelape sawit.
tertarik kat external jak.. 500gig rm186-rm190
ermm.. murah ke ni?? tak tahu la jang oii...

bungkus signboard?? 
korang nampak tak? macam lolipop kan..
ni ade kat malaysia jek.. area K.T. hahah...
aku rase tujuan nye nak bagi mengaburi pihak berkuase..
dan teknik ini macam berjaya, orang tak perasan kehadiran signboard ni
signboard pasal ape ek.. uhh tak ingat pulok...
ikan, pari n sotong
sotong
malam terakhir 2010 aku.. dijamu dengan makan malam
nyum2.. 3 jenis lauk berbeza untuk di ratah.. (dah masuk perut pun sekarang ni)
mangaiii... konyang den oii.. sodap jang sodap..
ade dekat Bukit tunggal, Jalan Pangkalan arang.. singgah la ye.
tadi pergi pun kene tunggu table kosong..

p/s: SELAMAT TINGGAL 2010.. SELAMAT DATANG 2011
AZAM TETAP SAMA (ape ek??)
SMILE EVERY1 (^_^)V

2 lango double line:

bukan photographer said...

bukit tunggal..plus, ko xtnggu meja kosong..org tnggukan..haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

baik..... ak mewakili dorg... kite kn tunggu kat traffic light..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)