PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, January 23, 2011

GroUp-GroUp BloG DaLaM FB

dalam masa 2 hari aku asyik ngadap sahabat blogger..
memamg happening ar dalam tu..
semua hyperactive.. aku pun turut pening kepale malayan sorang2..
SAHABAT BLOGGER


kepada yang ade FB dan beserta blog.. hahaha
ni tempat korang nak cari kawan2 dalam dunia blogger..
tup tup mane tau jumpe ehem-ehem sekalikan.. ye dak..


tu tahap babeng besau nye group.. ni ade satu lagi group
group untuk universiti aku.. kire macam underground la ni..
takut gak aku.. tup tup kene AUKU.. ke tidak jadian aku begraduasi..
memperkenalkan.. ti tut ti tut ti
KAMI BLOGGER UMT


hahha ni special addition..
tak di jumpai dimana tempat masa dan ketikanya
accept dalam group blogger UMT.. haha


MARI KITE GEGAR DUNIA LUAR DENGAN KEKUATAN BLOGGER


p/s: perg macam ucapan pemimpin masa depan la pulak.. 

13 lango double line:

pat!hing said...

perghh ! perghh ! perghhh !!!!!!!!!!! ayt macam nak kasik gegar satu umt dowhhh !! :P

KaLeD diDi said...

NICE HEADR ! ! ! !

jom join kontest nih ! ! ! !

Bob Merley said...

dengar ura-ura, ko jadi kepala group blogger UMT ni. mantap ah bro!

Hanim Mahali said...

jumpa ehem ehem... cheh, ke situ aje... Isk Isk Isk

areripe said...

wahh, umt dah ada group,
rasa macam nak tubuhkan untuk my U.
hehe

im already followed your blog!
and if u think my blog interesting, u can do the same thing!

nik rosmawati said...

salam

wah..boleh join tak umt blogger ni.sy ex student umt

cik ungu said...

*jalan2..muka tension..~ ---> takde fb

aghh!~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

patihing - bukan sll kluarkan kate2 bermakne mcm ni.. jjejeje

kaled - dah dah.. ak bute art ni.. he

bob - aku d pakse jadi bob.. sob sob

hanim - bkn aku tu.. org lain.. smile

areripe - tubuh kn cepat.. he. wa g usha ok

nik - ex pun boleh.. asal dari UMT

makcik ungu - lalalalalalal

aNnE said...

sahabat blogger tu terbaek..haha

raha hanym said...

haha.. ayat mmg ta key blah !

tape2.. yg penting ! kaw semangat ! heee

aq pun n awat lahh goup tok dak2 kmpus aq..hik3..

(tade kije aq !)

cik ungu said...

apahal ngan wa lu modified plak nick jadik makcik ungu...ciss....dasar tapak kasut~

bukan photographer said...

gile...bog bos KBU dah bagi ucapan...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

raha - ko wat jek.. jadi admin.. hahe

unti ungu - bkn sll kan.. sesakali kurasa teringin.. ehh...

x-photo - weiii sape BOS KBU TU?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)