PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, January 18, 2011

KaN Ku CaRi DiriMu..

telah mencecah 1 hari pemergian dirinya..
aku masih terbayang saat bersama-sama
kau tak minta di belai.. tapi aku tahu kau mahu
kau selalu tersenyum bila aku mula mengusik-usik
dibelai-belai dengan lembut..

 setiap inci ku sentuh tanpa seberang pengecualian..
kiri kanan atas dan tak lupa bawah..
masa tu terasa bahagian..
pagi-pagi dapat menyentuh dirimu itu..
best..
perasaan kecewa..
tapi kau tiada lagi disisiku wahai rambut...
aku nak pegi kedai rambut aritu.. 
nak kutip kau balik.. tanam depan umah sewa
sebagai peringatan kenangan kite berdua...

RIP for my hair...

7 lango double line:

❤NazirahMoktar❤ said...

kesian kat ko..gila bayang ke angau ke

miemen said...

hahaha....
rambot!!!!

Batu Melukut said...

hahahahahaha
mcm siot ayat

nabila izyani said...

haha tak yah tanam depan rumah sewa laa..
buat frame gantung kat bilik.. hehhe

tag kamu, saya da buat =)

FATIN SYAFIQA said...

cis. igt kan pasal apa la td! ahha

luvpinkja said...

hahahahaha. ngengggggg~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

nazirah - rindu babe.. huhu

mimen - hair.. RIP

batu - hee.. thanks.. puisi sikit2 jek

nabila - ish.. btmbah rindu t.. ok thanks..

fatin - hahaha.. gelak jek aku mampu

pinky - sep sep.. toothless :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)