PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, January 31, 2011

KriSiS MeSiR - sEmoGe MeReKa SeLAmAt

semoge rakyat malaysia yang berada di sana
selamat..
mesir
ambek dari yan
mari kita berdoa bersama-sama
untuk keselamatan mereka
dan tiada perkara buruk yang akan berlaku..

boleh baca di sini...

What's Happening in Egypt Explained 

yan 

16 lango double line:

lionteen said...

adik aku kat sane. tlg doakan sume selamat:'(

~~Amny Sya~~ said...

dah baca dh...owh..mudah2an dorg slamat kan....amin..

nabila izyani said...

semoga mereka selamat dari peperangan.. amin..

bukan photographer said...

doa untuk semua umat islam

senydream said...

ya Allah selamatkan mereka sume..

pat!hing said...

bakal suami saya kat sana , tp saya tak tahu yg mana satu !! T.T

Imran nyambek said...

risau.ramai member kat sane.

Cikgu Fikri said...

semoga mereka selamat....
Amin.,.....

FATIN SYAFIQA said...

Uih nasib baik la aku sempat transfer ke UMT. Hahahaha. Hurm, kesian la sape yg study kat sana

kuyie said...

adeh selagi hosni mubarak tak letak jawatan, selagi tu lah huruhara... moga malaysia mengambil iktibar dengan kejadian ini...

kuyie said...

adeh selagi hosni mubarak tak letak jawatan, selagi tu lah huruhara... moga malaysia mengambil iktibar dengan kejadian ini...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

semoga mereka semua selamat di sana. amin.

Mr. TN_SkY said...

Hurm..ramai mmber SkY kt sne..mau dekat seratus nie =_=...harap2 semuanya selamat...huhuh

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

azreenazeman said...

Smge sumenya selamat .. amin .

ijam ismail said...

amin~~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

gile aku tak balas comment koran ni.. sorry2 ni nak balas balik..

papehal pun.. harap semua selamat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)