PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, January 7, 2011

LaUk Ku SeHaRiAn

selamat petang pada gundik dan sida aku..
nak tau ape tuan mu ini makan.. 
meh tengok sini..
huhuh... sedap.. pakai tangan or sudu?
ahh.. aku tak peduli isu hangat kat dlm dunia blog skrg ni
si aib, si shawl, si polan, si pekong, tak penting
perut aku lagi penting
so dengan semangat kental, 
aku memilih mknn arini
berlauk egg dan kopak ayam
okey.. selamat menjamu selera...
pas makan tido.. terbaik time hujan-hujan ni..
krok krok krok...ZZZZzzzzz...

3 lango double line:

cik madu ♥ said...

lapar~~~

:'(

bukan photographer said...

dapat ubi rebus panas ni sodap ni...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

madu - lapo> g mkn

x photo - nasi goreng daging.. ngidam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)