PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, January 13, 2011

PaSaR MaLaM Ku YaNg LaiN

setelah segala rumus aku gune..
berguling-guling dalam bilik..
sambil mendengar SINAR fm
akhirnya aku tetap berguling dalam bilik..
tergoleknye aku..
aku ngidam epal.. korek tabung ar..
tapi aku de tabung ke?? damm..
one day aku pasti beli..
entri yang xda input dan output yang bergune..

7 lango double line:

miz_fiza said...

igtkn g psr mlm...jom g!

~amalina~ said...

asal xpesan. ak bru je blk dr psr mlm.haha

miemen said...

aku ada epal kat bilik ni...ko nakkkk???

❤NazirahMoktar❤ said...

hahahha..tadi gi pasar malam..beli nasik kerabu+air tebu+bege goreng..

puas aku..hahahhaha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

fiza - takda daya aku nak pergi...

amalina - naseb badan.... hee

memen - ko simpan, t ak mintak.. keke

nazirah - saje wat cite panas kat aku ni.. ces

shAzwAni sAmAn said...

hahaha...saje nk gelak..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

shazwani - hahah utk anda.. toothless

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)