PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, January 9, 2011

PeReMpUaN Vs LeLaKi

yes malam ni dua pertembungan hebat berlaku.. 
girl vs boy.. hahah.. ni dorang lawan nak tengok TV
 ape lagi yang ade astro kat rumah tu..
tak lupa juga yang duduk kat asrama..
hehe.. ape dorang nak lawan..
ape lagi BOLA vs AJL la jang oii...
bola or ajl.. pilih cepat.. 
perg malam ni Mu vs Liv 21.30, pastu Chelsea vs ipswish 23.00
dominasi lelaki la malam ni.. huahua..
bagi yang dah berfamily tu, mayb si suami mengalah la kan..
pergi warung nak tengok bola..
tapi yang duduk kat asrama???
gaduh la korang kat situ.. wa tak ambek pot..

entri ni sangat memboringkan... damm alagapas...

5 lango double line:

luvpinkja said...

lepak husna layan ajl tadi, santai.. cadang nak lepak gong dato', dari jauh dah nampak bola kt screen besar. hahahah..

*ada kena mngena kann..? :)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

haha.. x sngke ade y komen.. hehe.. aku dok perap umah.. 2 2 ak tak tgk.. haha

bukan photographer said...

kami berpesta meraikan kemenangan anna..haha

luvpinkja said...

x photg : amboi.. sakan naaa~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

xphoto - ade aku kesah.. hahaha (jgn marah der)

luv - xphoto wat keje lagho x penah ajak.. sedih.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)