PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, January 15, 2011

PeRjaLaNaN HiduPkU

perjalanan hidupku di hari sabtu...
menjadi driver sepenuh masa..
makan support, hahha itu penting.. keh keh
erkkk...
sape mahu perkhidmatan driver
anda boleh menghubungi orang sini..
1. tiada bayaran
2. perlu belanja makan sahaja
3. duit kete n minyak, korang bayar la.. hee
4. urusan pinjam dan pulang jangan risau
5. keselamatan terjamin, had max 100km/j
6. masa tak diketahui, kene tanye tuan badan.. hee

tadi ade pameran kereta kat MYDIN, PROTON
so dengan kesempatan yang ada ni,
berbekalkan duit rm15.70 dalam kocek
aku naik kerete yang dipamerkan tu.. sape suh pamer
1. inspira rm 92K
2. exora mc rm 77K
3. saga fl rm 43K
4. persona elegance rm 59K
(harge paling tinggi ni aku letak)
wooo siap harge lagi.. mane tau korang bekenan kan

6 lango double line:

Bob Merley said...

Tempat apa yg paling best kat ganu skrg bro?

kuyie said...

anda di tagged. sekian terima kasih!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bob - wat mase ni, bilik aku kat umah sewa.. hahha.. entah le der.. radix fried chicken rfc.. hee

raja - banyak der kene jawap ni.. lengoh..

bukan photographer said...

ape benda plak bayi tu??ko buang bayi ke??hhahaha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ces.. ak g melawt bayi yang baru lahir.. comel...

CikBulat said...

hahaha ! aku pon tfikir mcm bukan photographer. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)