PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, January 16, 2011

RaMbuT MaNe KoRaNg Suke?

perubahan kepada style rambut aku harini..
sangat sedih.. sob sob sob..
sob sob sob..
aku terasa hidup aku hilang seketika..
segala memory bersama rabut aku yang dulu
terimbas kembali.. sob sob sruuppp (sedut ingus balik dlm hidung)
aku terpakse potong dlm hati penuh duke lare..
(mak aku call suh potong rambut) oh oh

anak mu turut perentah ni..
(macam ne boleh tau aku rambut panjang)
sob sob sob..
mak wat kiraan bila last anak mu potong rambut ke
or dapat melihat dengan jelas melalui 3G aritu..
sob sob..

10 lango double line:

Bob Merley said...

rambut aku panjang ooo.

miemen said...

hehehe...botak kan aje...

nabila izyani said...

buat mohawk pun gempak.. haha

aqeyLs said...

b4 baru style. kah3.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bob - jgn ko sebut perkataan rambut dlm ni.. sob sob

mimen - na mungkin akn terjadi. nehi..

nabila - kalau la rule U ni kate leh wat.. xyah d suruh.. terus buat.. hee

aqels - mcm ne.. keterpaksaan..

bukan photographer said...

yang before tu rambut getah spender..har..har..har..

meknie said...

hahahaha...hebat mak ley check rambut anak pakai 3G hahahha

FATIN SYAFIQA said...

haha. kesian gila da kena ptong rmbt pendek! :P

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

meknie - mak aku dah pndai 3G skrg, ikut perkembangan semasa.. huhu

fatin - rase dunia ni gelap..

CikBulat said...

aku suka after ! msti smart ! kmas. hehe. pompuan zaman retro je suka rmbut before. Lalalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)