PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, January 21, 2011

Saya Tak Gay, Saya Ok - SaLut

ahak.... ahak... ahak...


aku nak abadikan video ni kat blog aku..
siyes aku bedekah....
lame dah aku nak letak.. tapi tak sampai seru..
arini baru teringat..

16 lango double line:

luvpinkja said...

bosan.

raha hanym said...

haha.. weyh ! luahan prasaan mamat ni touching ooo..

sengeh ta hbes aq !! wahaha XD

parah dok dea.. kaw ni pon, p lahh teman dea.. hehe

tp.opps ! dea bukan gay.. dea ok !

dAYaHnANoHa said...

bukan gay ke??ahahhah

LovEmoNEy said...

biarlah.. mereka manusia gak..

Bob Merley said...

aku dapat relate lah bro. aku single gak. huahuahua

FaRhA fArHaNa said...

haha...siyes klaka...=)

bukan photographer said...

macam gamapang ayat die ckp "cantiknya punggung mamat tu..hmmm'
xd ke video "saya playboy, saya ok"?haha

arep_lockermonth said...

hoho...ntah ape ape!

arep_lockermonth said...

hi!salam kenal! arep follow blog kamo !singgahlah ke teratak arepnakbebel plak k!kalau nak follow balik pon bole gak!hehe :P

http://myamigosspace.blogspot.com/

Aq Waeda,,, said...

cam touching lak dgr mamat tu ckp,,,tp mmg klakar la,,hehe

ijam ismail said...

klkr gler...
=D

senydream said...

so sweet,haha2!...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hmmmm speechlesssssss

Ask said...

Haha~ serius.. klakar gila..
Anda memang sempoi..
Campur2 rasa bila tgk video kau nie..
Klakar, touching.. haha~
Btw.. kmu bukan gay..
Kamu terbaik!!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

pinky - sign... huhu

raha - hahah.. jgn ko terpkat kat mamt ni udah le ye...

love - gay ni kene bendung... jauh minyimpang

bob - hahah.. hg g cari cepat, takut tersusang nafsu tu

x-photo - tu ayat ngajing terbaik.. koh koh

arep - heeee

aq - pe lagi.. ko g cari dy cepat.. sian dy

ijam - smile toothless

senydream - pengakuan jujur ni...

atikah - cakap cakap (doremi ke bujuang lapok wa lupe ar)

ask - hehehhe... iman aku untuk bernafsu susang ni..jejje

bukan photographer said...

tgk lagi sekali baru perasan mmat ni juling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)