PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, January 25, 2011

SeSi PaGi Di DaLaM DeWaN..

perjalanan aku nak buat N3 kali ini amatla berliku lekuk..
berlenang air mate darah, bagai tertusuk sembilu..
aku mula mikirin sejak pukul 2 petang tadi. untuk tajuk dah 2 jam..
mmg terase sangat alagapas..

okey, bermula pagi tadi, U aku ade event kat dewan
semperna hari penyelidikanUMT.. then aku pun join la..
hahah (ingat dapat makan free beno nye.. perg datang x iklas)
tapi takde (hambek ko)

so ade la talk pasal bioteknologi dan oceanography (berkaitan dangan course aku ni)
haa korang tau dak ape oceanography.. 
tau ape akman transport, ocean conyer belt, dan banyak lagi la.
dorang cite bukan pasal mende ni hee, tapi hasil penyelidikan dari sumber marine.

so dalam dewan tu.... aku duduk area atas
then.... kat area tu la..
siyes der.. aku tak tido tadi.. betol tak tipu
aku ngatok2 sikit jek..
ni sesi tambahan semasa dalam dewan tu.. erkk
dorang talk dalam bahasa melayu dan ade mix english la
tapi yang pelik, aku dengar penceramah tu kate,
bila penceramah tu kecek english..
(bunyi macam muet aku band 7 jek)

haram aku tak faham ape orang tu tengah cakap..
bukan aku tak focus, tapi telinga tak boleh terima..
dah macam tu, aku bantai borak dengan kawan..
perkare lagho aku watni.. bende baik tanak dengar..
tup tup, sesi tu dah habis.. ermm

p/s: tiap sesi mendengar ceramah, nila sesi paling mengatokkan
di tambah orang tu syok sendiri.. dah tido 28jam pun tetap ngorok..

22 lango double line:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yakkk, jange wak lagho gituu:p haha, kn dh tak focus tuhh. selamat maju jaya.

APi said...

tyme tu memang best tido..^^

the GirL said...

nak tanye, sape yang tak bosan dengar ceramah???? nak mintak tips sket bleh??? hahaha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

fifey - xdpt ilmu pape time tu.. hahah

api - gile bosan N3 aku ni..

the girl - tiade tip utk itu..maaf

6+2=8jam aku nk siapkn.. korang bace jek la.. hahah

❤NazirahMoktar❤ said...

aku satu kos tak pegi..hebak tak..

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

tido time dgr org membebel kat depan memang syok.. hahahah

bukan photographer said...

apekebenatang la akman transport dgn conyer best tu..
=_="

Bob Merley said...

aku pernah mengigau kot time tido dlm dewan kuliah. bukan kat melaysia beb. kat new york. omputih gelak kat aku. haha

bukan photographer said...

sengal bob...ko ngigau ape..hahahaha..putus urat kentut aku gelak

muas said...

kreatip sunggoh mung ni,.baguh

micky eyqa said...

cntik pic di lukis tue.. follow ur blog
if sudi follow balik

FATIN SYAFIQA said...

Kahkahkah! Style tho kau lukis!

Hanna Leoana said...

ohh...yg ternampak mase research day tuh ek..hehe kte pon ter ter je terlelap..;)))

bukan photographer said...

hanna, aku ko xnampk ke??sob..sob

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

nazirah - memang terbaik dari kos ko ni.. salut

pajeli - kalau boleh b4 dy bebel ak nak tido dah...

dean - ko g click link tu..maleh nk layang hg

bob - ko mcm haram.. wat malu negare la der.. hahah

muas - teritip?? oh kretif ke.. heeh thanks

eyqa - ahak.. org x geti gune adobe.. paint jek la

fatin - ko nak ek.. rite click, save as ok

hanna - aku perhatikn ko.. bagi make sure x salah tgk org.. ye dak dean.. keh keh

x-photo - pe sob sob.. nak kene lempang..

bukan photographer said...

ko perhatikan??yelah bos...sob..sob

Hanna Leoana said...

oh...rupenye salah orang eh..yg aku nmpk rupenye..."aku bkn photographer" huhu...konfius aq...

bukan photographer said...

aku pon da komfius ko komfius yang mane..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ak rase hana nmpk ko la x-photo.. not me.. ohhh sadis gile.. bawe diri ar gini...

bukan photographer said...

die nampak yang tegur ke nmpk sebelah orang yang tegur..klu nmpk yang tegur maknenye ko la encik line

areripe said...

adoi, pada hang tidoq keluaq p kafe sarapan lagi bagus. haha
motivasi jadi motibasi laa.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

dean - entah la.. aku pu tak tahu

areripe - haha.. baik akn ku turuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)