PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, February 7, 2011

Ni SaPE PuNyA BloG

korang mesti ingat aku nak cari owner blog kan.. haha
ade blog2 yang takdapat di kesan.. dok eh..
harini aku nak promote blog kawan dalam SAHABAT BLOGGER
aku tak kenal pun dorang semua ini.. cume selalu comment dalam SB
tahap sukaning melampau babe dorang.. thumb up.. teet..
http://wirdazurainie.blogspot.com/
haaa.. sape makcik comel lote ni.. korang nak kenal..p click kat picture tu..
hahah.. ni ar wirda.. kire adik kepada aku ni.. ye tak adik wirda.. (kalau tgk bzday la)
jangan nakal-nakal okey.. orangnye baik, peramah, suare pun leh gugur lutut korang..

Kirin Selama Perak
http://kirinselamaperak.blogspot.com/
ni aku nak tabek sikit.. kirin selama perak aka KSP dalam sahabat blogger..
budak sorg ni otai mengelike (tapi sekarang macam dah kurang la. ko pencen ke)
kalau ade projek dalam SB, aku selalu berganding bahu.. ye dak KSP.. haha
seorang yang sangat cumel.. click picture untuk stalker okey.. (header ko paling beso)
http://fairyofmylove.blogspot.com/
kalau geng sahabat blogger tak kenal otai besar ni.. mean korang orang baru dalam SB
korang jangan memain dengan minah sorang ni.. sekali dia golek2..
strike habiz.. sorg yang hyper active dalam SB.. blog dy pun cantik.. ade tutor sikit2
laa lupe ni cik bulat aka CB.. smile ye makcik bulat (bulat bkn makne gemok)
picture header CB aku curik dari NISA
fahmimahat
http://fahmimahat.blogspot.com/
Bila saya geram + ada idea untuk dikritik + rasa sepi + marah tapi tak mahu kongsi dengan sesiapa dahulu, saya Blogger. Tapi bila kamu ada, saya mahu kongsi dengan kamu dulu.
petikan ayat di atas aku curik dari blog fahmi.. best dak ayat mamat ni.. hahah 
http://kaif-amb.blogspot.com/
aku dah usha mamat ni nye blog.. korang nak tau tip2 yang best2..
p clik kat picture tu.. pi cepat.. ehh lengah2 lagi lak..
macam khairul fahmi lak pulak.. (saje bagi market kat ko)
tulisan name kyerull ni agak pelik sikit kat SB.. dy jek kot tulisan macam tu..
hahha... special org kate..

cerita sebenar baru nak mula.. haha... 
aku nak ucap ribuan trimas kat KSP sebab call aku tadi..
dorang semua ini ade gather kat wangsawalk.. gather kecik-kecik jek..
dapat la aku bercakap dengan wirda dan CB ni.. alahai suara.. gugur gugur lutut..
KSP nye suare hampeh.. tak mahu aku dengar lagi.. hahaha.. jauh kan juah kan..
sorry la fahmi & kyerull.. tak cakap dengan korang.. aku malu la malu..
nak cakap dengan korang.. hahha.. mingai macam hampeh alasan..

p/s: kalau aku wat review blog 2 3 blog tiap minggu okey tak??
macam wat segmet pulak.. sape setuju..

20 lango double line:

Syafiq Rosli said...

bgus2..blogger mcm ni yg di cari..:)

KyêrulL said...

wah~ aku terharu niE.. thank FH

Amin Zakaria said...

wa...blogger femes tu, ha?

Hanim Mahali said...

ni masing masing dah bersua muka la ni... wah, bagus bagus...

wirdawahid said...

hehehe, jangannnlah sampai gugurrrrr :P
speechless, xsangka ada org tueee sudii lerrrrrrr tulis sal wirda jugak. almaklumlah saya kan orang baru dalam SB :D
THANKS ! BIG THANKS :D

Farahanis Waheda said...

semua warga SB sepakat ni hehe . sukaa :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

FH, ni semua geng2 otai di sb, ye tak? haha...

best of luck to all;)

~Kirin Selama Perak~ said...

menangis kegembiraan KSP baca entri ni !
luv u,FH !!!
<3 <3 <3

OnlyZul said...

nak jugak weyh
hahaha..

SyafiqRidhwan said...

kenape tidak blog daku -,-'

KONCO BLOGGY! said...

haha.. blog aku xmasuk eh?? hahah

fami said...

aku juga begitu KSP! 1st time aku direview org... ngeee XD terharu2

terima kasih FH!

akan aku teruskan review blog2 lain dlm SB dimulakan dgn blog FH, KSP, KaifAMB dan CB serta WIRDA.. tungguuuu!!!

=)

EmanCloud said...

wa aku? hahaha gurau..

tia said...

ouhh, kau pon ade ke time kt wangsa walk tuh ?

luvpinkja said...

yayyy. aku setuju..!!! review belog aku.. hehe

misshoho said...

buat 10 15 blog every week pun ok..huhu..:)

yatie said...

jenguk la blog kamek...huhu..(pomote sendiri)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

SR - hahha... okey2.. (bz lak skrg ni)

kyerull - no hal la.. koh koh

amin - semua blogger femas amos

hanim - xde la.. aku tak p pn

wirda - same ar org baru ni.. newbie

fara - hehhe.. sepakat bawe berkat.. ye dak..

fifiey - tersangat otai dak dak ni.. takut wooo

ksp - <3<3<3 hhahahah

onlyzul - insyaallah aku cube t

syafiq - hahha.... teeeet

konco - teeet gak...

fami - wooo thanks okey.. susah jek

eman - teeet teeet hahhah

tia - xde la.. dorng call.. dpat la ckp dgn dorg semua

pinky - teeeet... aku wat rendom jek nanat ni...

misshoho - wahahhaha... pengsan sudah

yatie - beres... no hal

Amira Anorah said...

takde mira..ok, tacink..T_T

no nyum3..:'(

CikBulat said...

ewah ko. mention aku xgtaw. HAHAHA ! cis you. maseh sayang. Mmuahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)