PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, March 31, 2011

Aku DaPaT TaNgKaP TikUS GuNe TaNgAN

assalamualaikum

harini merupakan hari dalam sejarah hidup aku.. dengan selamber aku dapat menangkap
tikus putih dan ade silver-silver sikit kat atas badan tikus ni..
kesah bermula bila aku balik dari test tadi.. dalam-dalam hujan tu..
aku meredah dengan gagah.. bak pahlawan merentasi anak panah yang turun dari langit

berbekal kan kuda merah berkaki empat, aku pecut dalam laju malar 40km/j
melepasi selekoh berlopak air serta mengona kiri dan masuk kanan..
terpacak aku di satu kedai.. di situ aku melihat kelibat tikus putih..
berlaku kejar mengejar pada ketika itu.. atas bawah kiri kanan depan belakang

siyes cite ni bosan..papehal aku dapat tangkap tikus gune tangan..
rompak dari google.. rm20.. mahal ke? macam mahal...
macam ni la rupa dia.. wane lain sikit.. best lak gentel2 roll tengah-tengah tu..
kedepan, ke blakang.. n so on..

p/s: 1st time beli mouse selame menggunakan komputer..

15 lango double line:

pat!hing said...

asal mahal bebenau tikus kau, tikus kat umah aku ni free je. Meh tangkap meh :)

Bob Merley said...

Tikus bawak penyakit ooo

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

haha.. tak sangke ade org comment

patihing - tikus tu berbulu.. tikus aku ni tak.. haha

bob - tikus aku ni sihat n sangat menolong dlm xtvt ak.. haha

mofaizmz said...

kira murah la tu.. nak lagi murah nanti xde kualiti plak.. mouse yg cecah rm100 lebih pun ada gak.. especially untuk gamer tegar macam aku.. hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

first time guna mouse??????lol;D FH, dh lama kn fifi tak jenguk sini situ, sana haha...i'm back!!!

well, selamat pegang tikus dengan tangan, jangan dengan mulut takut tertelan!

APi said...

tikus aku dah rosak..
belanje aku weh tikus 1..
nak kaler pink.. aww

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

faiz - urrg... dabak 100 tu ape lebih nye? boleh suruh wat teh o panas time kite tgh men komp ke..?

fifiey - ni pigi mane? tibe2 senyap tanpa bicara.. hahha baik2..

api - demm wane pink.. sampai bile2 ko xkan dapt.. hahah

ain revival said...

eleh..tikus jenis nie mmg ah boleh tngkap ng tangan..huhu

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

hehehehe..bajet jeeeee..

lol

logorithm said...

Tetikus Tipah tertipu!

Ifti Larina said...

hoho abah kite beli 15 hengget j. eh awat tukaq header? yg aritu smart gk

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ain - hahha.. hebat kan aku... smpai skrg x lari2..

tim - anda ade bran nak tangkap dgn bare hand ke... heheh

bro john - kah kah kah... tajuk kene gempak sikit..

rina - nak proses wat header baru.. tp x jalan2 lagi..

bukan photographer said...

aarrrgggghhhhh....!!!!apesal aku bleh bace entri ni..

kAmi dAn mEreKa!! said...

ala, tikus je pon,
lain la kalau takap harimau guna tangan,
baru gempak,
keh keh keh =)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

dean - perlukah ko comment mcm tu.. grrrr

8 kwn - boleh jek tgkap pak belang tu.. kat kedai banyk.. rm10.00 satu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)