PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, March 24, 2011

PeNgUmUmAn

assalamualaikum

kontes SPM macam takda orang nak join.. ape taknya.. kene send result kan..
hahha.. bebudak tak tahu/ tak ingat / atau takda bran nak send..
tapi aku tak kesah pun.. aku wat pun on d spot.. hee.. ni meh aku tunjuk bukti email tarak..
empty.. email aku sentiasa empty.. kalau noti dari FB mmg la ada
ni special email tarak.. hahha... [aku tangah test pakai mozilla 4]
so.. selamat la duit aku.. hahha.. takde la.. aku rase orang yang bersalah dalam ketiadaan
email ni kan.. tu haa orang pakai baju doctor tu la.. he
lain kali aku wat kontes2 y pelik-pelik mcm ni.. tunggu and wait okey..


nak berehat "sekejap"
papehal.. calling2 or email okey.. no phone ade kat bawah ni..

kau dan aku mungkin tidak akan bersama
dua dunia kita yang berbeza
adakah setia akan mengekalkan kita
adakah sayang menjadikan kita buta
alpa dengan segalanya

ku cuba ingatkan diri ini
ku cuba beri apa yang termampu
namum hati ini tetap ragu
dengan tingkah laku sendiri

bagaikan lalang mengikut tiupan angin
adakah itu dirimu
bagaikan telur di hujung tanduk
adakah itu diriku

ini adalah puitis dari orang tidak berseni
cacat cela tidak ku perasan
semoga blogger API dapat melihat ini
jangan la berasa geli
ini aku buat berani mati...

[setiap rangkap tidak ada kaitan antara satu sama lain dan juga tidak berkaitan dengan owner blog ini. harap maklum]


sorry numbor yang anda cari tidak dapat ditaip..
keyboard number tidak dapat di gunakan.. harap maaf.. 
email jek la okey.. lalala [macam ade org nak send]

7 lango double line:

Erra Kyra said...

HAHA..hensem ar doktor baju putih diapit oleh pesakit akal pendek..^^

lukis ar lagii..

suke tengok..

conteng2 banyak2..

permintann: conteng blog saya gak..pleasee
dan can u...foll me?=P

kalo rasa berat ..xyah lah..^^

Sab Buenoo said...

ko dah kenape tacing2 ni? =.="

-ilhamArman- said...

Kepada sesiapa yang terjumpa enchek faizal.. sila bawa beliau ke laman lineputihlinehitam.blogspot.com semula kerana ada seseorang yang berjiwa sentimental cubac mengconquer blog beliau... sekian mekasih!... hehehe

senydream said...

hehe2..selamat duit tu kan..diorang ni xmau menunjuk nunjuk kot tu y xmau send tuh result diorang..:)
xpe la nnti len kali wat contest len erk pasti ramai join..:)

APi said...

encik faizal..
apa tersurat jangan disangkal..
apa tersirat kadangkala tidak kekal..
iman dan akal jadikan bekal..

line putih line hitam..
cinta itu ibarat mimpi malam..
hadirnya indah walau seketika kelam..
beradu lena difantasi alam..
esok pagi hilang dalam diam..

fyna said...

nak wat contest ape lak pasnih?
nk join...

Bob Merley said...

Dude! ape cerita skarng. makin meriah gua tengok (=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)