PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, March 14, 2011

TaG YaNg Ke 3

assalamualaikum

ni entri TAG.. ahaha.. sorry mereka-meraka yang penah TAG aku..
rase banyak gile.. aku dah tak ingat dah.. maaf rakan-rakan yang tag aku ni.
aku pemalas sangat.. aku cube untuk membalas tag-tag ni.. maaf kan aku..
lepas ni sape TAG aku.. korang DROP link kat

so aku boleh semak sape-sape yang TAG aku.. haha (macam aku ni femes)

tag yang ni bertajuk STYLISH BLOGGER AWARD
dan di clip on oleh TERBANG TINGGI.. (tingginye hang tobang jang oii)
thank ye.. lap u gune mop rm3.00 kuat2.. tara.....
cumel la pulak. hehe
dan kebiasaannya.. memang dah biasa.. ade soklan kene aku jawap.. ape dia...
haruslah cerita 7 perkara yang menarik mengenai diri sendiri. 7!!!!!
1. aku seorang gemok 2. chubby
3. seorang happy go lucky 4. update blog lambat (xde idea)
5. duit dalam poket always kering 6. ade hp N73 berusia 5 thn
7. menghargai rakan-rakan.. hee

haa.. sape nak kene tag ni.. meh meh.. haha
3. ifti
hambek ko.. kah kah... rendom jek ni.. hehe...

3 lango double line:

ijam ismail said...

nk nk nk
hehehe

Tok Esah said...

wah best nye..

faizal!!

nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ijam.. ko nak ke... aku tag ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)