PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, April 14, 2011

AkU KeSuNyIaN

assalamualaikum

ya.. dari tajuk korang dah  tahu apa aku hadapi sekarang.. aku bukan raja yang suruh
kuli-kulinya p cuci bontot kuali untuk buat kopi panas.. ahh suasana aku memang sadis
bace jek la apa dah belaku kat picca ini...


 ya.. memang sadis.. haha... berkata-kata sendiri tampa dipedulikan oleh orang lain
naseb badan tol.. kah kah kah... melayan diri sendiri.. mmg sangat dara lara

p/s: kekadang layang diri sendiri bagus gak.. ye dak?

16 lango double line:

Ifti Larina said...

erk! kesiannyee.. hmm sebab tu la owg dah malas nk lepak kt SB. owg pun jarang dah

darxniq said...

hahhaa...ala...sbb tuh tips dia..korang kena tag name sape3 blogger lam tuh.... xpon cuba dulu berkenalan ngn mane2 blogger..

dina darwina said...

hahahahahhaa..adui..kesian mamat ne...hehehehe...

Shairazi Saidin said...

alolo...meh i temankan! auwww..ehehe.

Paksa anak makan untuk jadi GEMOK?!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/paksa-anak-jadi-gemuk-what-hell.html

bact said...

fuhh.. nasib selama neh semua post gua org layan
yelakan org hensem mcm gua neh
sapa tak lyn rugi la..
kah kah kah

forever love said...

alahai ciannya abg line putih line itam nie.. hihihi

"Che Ain" said...

kemasnye blog..sk.. boleh ajar buat kotak-kotak titile 2??hihi
Coretan Che Ain

fyy mokhtar said...

wahahahahhaa. ok entri kali ni aku gelak :DD

senydream said...

haha2!..lawak pon ada kesian pon ada..ngeh..ngeh..post entry kt mne tu?..

APi said...

jangan nak lara-lara sangat.. nanti hilang dara..
eh?

lionteen said...

lame dah x lepak SB. post entry je slalu. kahkah

the GirL said...

hahaha.. kurang kasih sayang....!! LOL!!

Cik Yasmin said...

HAHHAHAHA . Thanks taw sebab dah follow saya. Sekarang nak komen entri nie pulak .
Jap. Nak gelak dulu .. HAHAHAAHAHA.. :D Aduh. Kesiannyee.. Saya pun penah wat camni jugak . HAHAHA .
Time boring wat ar cmtuh . Mari ramai2 praktikkan. heh . :P

dindingkosong said...

err...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

rina - lepak skali skala okey la.. hahah

darxniq - banyak sangat.. kang ade y jeles x kene tag. keh keh..

dina - kesian kan.. sape la kamek

saidin - huuu.. meh le

bact - lu langsi nampk.. hahah

atiq - keh keh.. ade abg tu.. terharu

che ain - ambek template kat tenet jek.. pastu edit sikit HTML.. haha

fyy - suke gelak.. korek idung tu kang

seny - SB jek.. newbies sape nak layang.. keh keh

api - apakah.. lalala

lionteen - same la kite.. sob sob

the girl - bagi la kasih syg hg.. nak sikit..

yasmin - skrang dah jadi hobi.. heee

emptywall - errkkk....??

Hanim Mahali said...

kelakau kelakau... ahahaha... opss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)