PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, April 19, 2011

AkU NaK MeNAbUnG SeKaRaNg

assalamualaikum

korang nampak ape tajuk aku tu.. ni aku bukan nak bermain-main.. semangat tengah ada
ini sebab aku tonton video kat AwakTube.. oh sangat comel la tabung ni...
rasa kalau ada 1 juta duit syiling, aku sanggup letak untuk kucing ni ambek.. hahahha
meh tengok ape tabung ni boleh buat.. ape yang aku bebelkan di atas ni.. heheh


haaa.. ape macam comel tak.. hahha.. aku nak beli satu.. sapa ada link untuk moneybox ni..
bagi tau aku.. tengah semangat untuk menabung sekarang..

p/s: menabung la dari awal untuk masa hadapan..
sikit-sikit lama-lama dapat beli domain blog kereta ferrari paling tidakpun hantaran kawen
hehehehehe.... 

18 lango double line:

NARDtheNERD said...

eii. comel comel.
:)

Sab Buenoo said...

aloh. tak leh tengok... =.="

coretan cerita hati said...

nak jugak.... !
belikan ntuk aku dua !
bleh simpan byk sket dari ko...
ko nk satu..
aku nk dua..!

combi said...

sumpah comel!!!!

senydream said...

menabung untuk kawen..tu sy lebih tertarik,hehe2...:p

APi said...

ape kate kau tolong tabungkan untuk aku..
nanti dah penuh aku pergi tukar kat bank..
apa macam?

ishiko said...

Ooo.. nk menabung gak ah.. huhu

hawiz said...

comel dol..hehe

dina darwina said...

cute..tp dina dh ad mr moo

meknie said...

wey comey gila!!!
apakata ko simpan duit byk2 pastu belikan aku satu tabung neh hahahahaha

fyna said...

alolololo...
geram je..

KELI OH KELI said...

sedikit2 lama jadi bukit wang!yeyeahhh....selamat merancang kewangan geng!!")

yaya_flanella said...

belikan :)

Wafiy Suzly said...

ko nak beli sangat kan? nah link.. balasan die promot blog aku, muahahaha

http://www.strapya-world.com/categories/2331.html

sumpah aku carik ni semata mata ko, haha

Wafiy Suzly said...

http://www.strapya-world.com/categories/2331_5311.html

yg ni lagi tepat, terus ke benda yg ko nak ni

Aida Lela said...

cumilllll nyeee. nak nak.

*sis dah lama start menabung. dah nak penuh dah [opsss! bocor rahsia. hahahah]

Syafiq Rosli said...

jom2..huhu

cik fza said...

bersemangat nak menabung.
tabung banyak tapi duit xsebesar ruang tuk tabung tu --"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)