PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Wednesday, April 27, 2011

KoMiK kUCinG ComEL - ChII & Fuku-Fuku

assalamualaikum

entri aku nak kenal kan 2 buah komik kucing yang sangat la comel.. hahaha
sape yang bace mesti tertarik [takda kucing pun boleh terpegun wooo]
dia tak banyak perkataan untuk dibaca.. gelagak-gelagak kucing yang sangat cumel
wooooo... best best..

okey ni komik first untuk korang usha.. chii's sweet home
click picca untuk baca komik ini
wheheeheh... aku non stop ketawa sendiri bace komik ni.. kah kah
okey yang kedua pulak ialah Fuku-Fuku
klick picca untuk baca
kedua-duanya dilukis oleh Konami Kanata.. yang komik Chii komik terbaru beliau
korang enjoy la ye.. kalau tension bace komik ni.. hehehhe

btw..stop jap dari berblog.. [internet takda]
hahaha.. jumpa korang lagi 1 2 minggu [kalau dapat la]


nak ucap thank kat Wafiy suzly kerana bagi link untuk beli moneybox kucing

p/s: sob sob.. papahal msg and calling la kalau rindu.. hahahha

13 lango double line:

fifymeow said...

cute !!!!

Along Usop said...

miaww!!! =p

I'm Cida said...

ngeh..ngeh...senyumku sendirian
mmg cute!

Wafiy Suzly said...

hoh, aku gurau je lah wehh! papepun, mekasih..

Halusinasi said...

chii's sweet home yg anime tu dh beratus-ratus episod..tak larat nak donlod^^

ZurainiSwarnoD'Amor said...

Cik Ain nakkk ~~!!!!
:))

www.fierapirot.bolgspot.com said...

hahaha..fun gile..=)..sob..sob...nanti i call u k..hahaha..=)

fAriErAhAsAnZ said...

yeah.!! suda b'jaya.!! hwa3 . . meyh naa pinjam komik tue ..
nanti lagi 12minggu i kol . . hwa3 . .

Ifti Larina said...

hahah! terasa kot part p/s tu

Faziera said...

alolo comelnya kucing tu..dah la memang suka kucing! heee ^___^

meh baca kat sini meh: http://faziera193.blogspot.com

ishiko said...

komik mmg cool.. thehe smpai skg ade beli komik ag..

Heidi Shafiq said...

wow.. nmpk best.. :)

KELI OH KELI said...

fuyohhh...nampak cam best ja...ada juga komik kucing selain dari doraemon lah ya...")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)