PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, June 30, 2011

SeBeNtaR Ku BeRcEriTa LuAHaN HaTi

assalamualaikum

"oii bangun, pagi dah ni.. pesal ko tido macam lipas mati je" aku terjaga dari mimpi bila di sentap dengan suara sengau kawan pada pagi itu. sheep! punya la tengah climax mimpi aku, di gangu pula, spoil tol di pagi hari. naseb aku boleh bayangkan balik ape yang aku mimpi, yaaa aku mimpi dapat minum semua air tin dalam vending machine tampa masukkan duit. yaaa.. sungguh bernafsu dan rakus aku mengserakahkannya. pesai pa aku benda mcm ni.


arrrhh.. perdajalkan semua itu, aku berjalan ke arah toilet yang dah macam tongkang pecah. capai berus gigi, argg demm ubat gigi habis, so solution aku hanya guna berus gigi tampa ubat. takpa bersih juga. dek ke asyikan mandi, aku ambil syampu, lalu aku picit senafsu yang boleh, penuh tapak tangan. ohh demm ni syampu rambut, ku cari syampu badan, sheep takda. ahh lantak p la, dari rambut sampai ujung kaki aku guna. bukan kepala je ada rambut kan.


sempat juga aku habis kan 4 5 lagu yang dapat ku nyanyikan tak sampai suku. sheep.. aku terpandang cermin dalam toilet "nape tak penah perasan cermin ni, dah 4 hari kot aku kat sini, adekah kerana aku jarang mandi membuatkan aku tidak perasan kehadiran malaun ini?" ahh dulik la, aku terus manfaatkan kehadiran cermin, check mata, check gigi, telingan, ketiak, check breast, mana tau ade ketul-ketul, bahaya gak kalau terkene breast cancer ni, check perot, okey dah satisfied, semua keadaan terbaik walaupun aku ade 1 pack ja. 


aku tersenyum sinis dalam toilet, ahh comel jugak aku ni, hensem pun ada sikit, kacak takla puji aku dalam hati [sapa la nak muji kalau tak diri sendiri] takpa, hubungan datang dari hati bukan dari paras rupa [naikan keyakinan diri]. lap sana lap sini, aku terus keluar & tetiba aku pusing balik, lupa ambek wuduk daa...


okey ni ja story aku, walaupun kurang 10 minit dalam toilet, macam-macam tingkah laku berlaku kat bilik kecik ni.. petang dan esok entah ape pulak.. nantikan sambungan nya.. pulak

18 lango double line:

AesyaZealous said...

cehh! dalam bilik air pun nak cite. hahaahha!!

yang lagi peliknye..aku bace sampai habis kot! dem.

riben putih said...

sheep! haha lawak la fh neh..adeh..*sengih sorang2 kat cc..haahha

~~Amny Sya~~ said...

dia ni suka merapu la..hehe...ada2 je kamu nie..(senyum+geleng2 kpala..)

Mss Ieza said...

mngarut XD

Halusinasi said...

haha, aku pun dh terbaca smpai hbs...sheep sungguh

Yasmin ♥ said...

Hihi . Terbaikk ! :D
Walaupun cume cite kat toilet, tp da bole wat 1 cite en . HAHHA . suke2 :D

myra yusreena said...

dari rambut sampai ujung kaki aku guna. bukan kepala je ada rambut kan.
..



*gelenggelengkepala*


WAHAHA

Along Usop said...

ape2 jelah ko.. hahahah

bact. said...

dem
lucah entri ko
lucah

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aesya - hahha.. time nak merapu kajap

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

riben - hahaha... cite benar ni

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

amny - senyum puas puas...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

mss leza - manede ngarut.. betol ni

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

halusinasi - keh keh keh...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yasmin - suke ek cite dlm toilet.. haishh.. poning2

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

myra - halamak.. leh jadi quote plak..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

usop - ko bace ke tak ni

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bact - jgn pikir jauh sngat.. hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)