PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, June 9, 2011

SeHaRIaN Di MiD VaLley

assalamualaikum

29 Mei 2011 ada perjumpaan blogger di Mid Valley.. okey ni 1st time aku p jumpa
budak blog di area selangor [jumpa yang otai babe] so aku agak blushing
dan terlalu segan ketika itu.. ape tak nye, jumpa retis2 yang habat gamat.

dek kerana semangat, aku berkelana dengan  yusuf rosli naik KTM dari UKM
ramai pulak orang dalam tu.. time ni nak ramai.. hari lain xde ke..
jumpa pulak si arieffahmi  dgn boyfriend nye zikery hassan.
sebab aku noob area Mid.. so aku ikut jek la bontot si yusuf rosli ni p tempat bowling.


aku nak letak picca terus ar gini.. macam malas nak bercinta bercerita lak.. haha

 picca atas ni masa main bowling.. aku menang dapat no 3.. haha
permulaan balingan yang gempak dan akhiran yang hampeh..
saja pilih picca atas ni sebab picca si amal kurang jelas kat bawah ni.. 
hahahha naseb ko la mal..
 
 ini lah retis2 yang aku kabokan tadi [accept aku bukan] sila cari Amal dalam ni..
hahaha.. kalau korang dapat cari.. terbaik [kepada meraka yang tak pergi la]
bersurai dalam kul 5 kot.. tapi aku balik dalam kul 8.30pm asenye
berjoli dengan aslann as, tetopek, yusuf dan aimman

[link-link bebudak ni nnt aku hapdate..wat pepagi buta entri ni]


p/s: okey wa tau event ni dah dekat 2 mingu lepas.. korang jangan nak perli2
kire baik pe aku hapdate ni.. kalau tak.. web spider ar jadinye..

4 lango double line:

Along Usop said...

memang dah berkurun dah nih.. =p

MyMye MyMya said...

Waaa ! best :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

along - hahha.. ak xde idea nak wat entri ni.. blank in action

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

mymye - hahaha.. jumpe reramai mcm ni mmg best... bile la dpt lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)