PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, June 27, 2011

SeKeJaP BeRsAMa MoNdAy BLuEs

assalamualaikum

sebab aku takda apa nak buat.. so aku letak picca yang mewakili kepada semua student yang selalu or sememangnya menggunakan lappy untuk urusan seharian, tak kire buat assignment, internet, tonton movie, dengar lagu, or main game, korang kene berhati hati di saat akhir seperti ingin menyiapkan report terakhir, korang kena jaga lappy itu sebaik yang mungkin. ini adelah kerana waktu macam tu la lappy akan bermanja dengan korang..




alamak.. ape kene monday blues dengan lappy blue screen... ah lantak p la..
nyampah tol time2 kritikal jadi macam ni.. argg... sheep sheep..

4 lango double line:

yaya_flanella said...

sakit hati gila kalau macam ni. haha

jaa64 said...

hahahaah..sabo..sabo =p

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yaya - naseb dah elok.. tau tuan nye marah.. hahaha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

jaa - bersabar ni sambile gigit vending machine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)