PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Wednesday, June 22, 2011

SeKeJaP BeRsAma WoRdLesS WeDnEsDaY #2

assalamualaikum

lihat, perhati, dan hayati sepenuh hati


p/s: need job area bangi or near of this area

10 lango double line:

Hanim Mahali said...

cari kerja jangan tak cari... hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

FHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

hanim - ade keje kosong tak.. nak keje ni

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

fifiey - smlm jumpe blog adik ke akak tak tau la mane... hahha

Yasmin ♥ said...

Yeah . Kena cari kerja ! Nanti nak kawen senang . Hihi .

Fahmi Mahat said...

hola FH~=)

Farierahasanz said...

burung terbang bawak duet . pastu die berak kena kat pale .
then FH menangis meraung2 sebab kena taek burung.! hahaa

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yasmin - kawen... bagi parent lu duit...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

fahmi - haloooo.... FM.. sihat?

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

fariera - hamboi.. pandai mereka cerpen pendek ni.. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)