PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Wednesday, June 15, 2011

SeKeJaP BeRsAma WoRdLesS WeDnEsDaY

assalamualaikum...

hanya lukisan sebagai coretan...


15 lango double line:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

bat kong? gi lah pinjam charger..hehe~

shalina samsudin said...

nice lukisan tu ! heeeee
selamat hari rabu ! :)

syAzAnA said...

kahhhhsiannn bateri kong! ehhe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

agknye xde bateri then bunyi pon xdoooookkk!!!

the GirL said...

setelah sekian lama aku tak online.. header ko dh maju ek skang..
cun..cun...

Bob Merley said...

ko mmg maju ah skrg. canggih

Yasmin said...

Teeettt !!
Semua salah . Hahah :DD
Jawapannye, fon dia batri rosak . Ahah . Lagi Takde kene mngena . haha .:DD

A'akan . memang dah maju pun . Hihi .
Dah lame tak menyinggah blog nie .
Line hitam line putih yang kat header tue dah digantikan . Heee :D
Peace !

Bob Merley said...

Bro! dah dapat awek blom? hehehe

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

habibi aka b - kalau dak2 pejabat bawak charges...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

shalina - thank.. alamak aku comment hari selasa... hehe

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

syazana - tlg belikan 1 extra charge

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ahmad - xde orang nak msg... haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

the girl - kah kah.. orang tolong wat kan.. terimas dangan iklas

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bob - weii ko ape ce haa... demm

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yasmin - wooo pandai anda meneka... bukan maju.. upgrade sikit jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)