PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, June 7, 2011

SePeTaNg Di SuRIa KlCc

assalamualaikum

oleh kerana aku nye blog ni dah ber web spider.. so ak nak update gak.. 
hahaha.. bagi ade isi sikit.. ok ar ni cite boring jek..
maaf la.. dengan kesebokan keje [keje ke aku ni] kat mosti..
so jarang ak nak wat entri.. ni ak wat pasai aku p jumpa kawan blogger
kat SURIA KLCC

tarikh 21 Mei 2011
lepas naik Bukit Broga aku terus p KLCC atas jemputan sorang kawan
errrkk jemputan ke or aku ngengada.. haha.. entah la..


watak di atas...
makcik nurse riben putih 
erkkerk
abg gagah fahmi mahat 
adik hensem syafik way 
adik fesyen fiera pirot 
fotographer terhot -- pakcik dean dang 


tu yang pakai baju hitan.. fotographer nye.. kenal2 la..
baik orangnya..
 pergh... gilak.. dah bertahun baru nak update.. pasai ni..
hahha... jumpa korang lagi kalau ade kesempatan lagi..

ok.. aku nak balik rumah..
hp aku dah rosak.. arggg.... okbai...

4 lango double line:

zikeryhassan said...

semua penah jumpa kecuali syafik way dgn dean dang

bact. said...

semua gua tak pernah jumpa termasuk lu..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

zikery - hahaha... nnt jumpa lagi klu ade jodoh kita... erkk...

bect - demm... nnt jumpa ar.. sabtu malam..

riben putih said...

makcik? demmmm!huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)