PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, June 11, 2011

WoRld OcEaN DaY Di PuSaT SaInS NeGaRa BuKiT kIaRa 12 JuN 2011

assalamualaikum..

selamat memalam kepada para gundik-gundik dan sida-sida aku, tak lupa juga kepada
mereka yang datang menjengah, mengusha, mengstalker, serta meng2..
di memalam yang mulia hari ini beserta di sinari rembulan di atas angkasa...
harap korang sehat...


okey tengok dari tajuk korang mesti dah tau ape entri aku nak buat.. ahahah
agak lambat aku nak bagi tau. almaklum bizi dengan program ni sampai
wat entri pun tersekat-sekat.. ak bagi tengok poster nye..



program ni berlansung 1 hari.. start jam 9.30am hingga 5.00pm
antara antiviti yang ada [banyak untuk kanak].. hahahah...
ocean and me
ocean origami
recycle contest 
ocean color contest
face painting
underwater photography
cop tangan [bahasa malaysia]


untuk orang dewasa ada TREASURE HUNT [masih tak cukup team join ni]
terbuka kepada umum, 2 hingga 4 orang dalam 1 team dan 7 team 
[sape nak join dtg sok, boleh datang terus.. start kul 9.30am]


hahahaha... tu bab promote. ni wa ade tiket free untuk masuk PUSAT SAINS NEGARA
dalam masa yang sama ade pameran DINOS ALIVE! last day lak tu. [tiket pameran ni la]
sekarang wa takde orang nak ajak pulak.. [ade 2 tiket]
meh tengok kalau tak caya


haaa.. ape macam.. okey picca cadar tilam tu korang tolong ignore kan..
aku jadi secretariat time ni.. sape pergi.. calling2 la ye.. [jaga treasure hunt]


cet lambat wat entri... sape la nak bace ni.. lantak p la..
tarikh sebenar world ocean day 8 JUN setiap tahun.. ingat tu..


p/s: jumpa korang kat sana... aku ade kat sana sepanjang hari..
Pusat Sains Negara Bukit Kiara..

2 lango double line:

riben putih said...

insyaAllah...hihi cadar gambar bear! ahaks

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

riben - dalam hati ade taman.. xkan nk picca hantu la cadar tu.. tido kene lene...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)