PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, July 4, 2011

SeSaAt YaNg Ku Ada

assalamualaikum

.......menyanyi dan terus menyanyi......

gadisku
kau ilhamku
suka sama kamu
cinta terlarang
yakin cintamu ku dapat

<---sakit jari jemariku-->

12 lango double line:

zulayha aziz said...

apa pun takde...

Akulah Pak Lan said...

sakit jari buat apa?

Rozuan Ismail said...

patutlah hujan tak henti2 kat sini

bact. said...

tinggi betul bahasa kamu guna
hahahah

Mr. Tokey said...

slam ziarah bro!

the GirL said...

apakah ini...???

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

zulayha - ade sakit... ade la tu

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

pak lan - jemari aku ni snsitif.. lembut2 haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

rozuan - ko diam ko diam.. rahmat tu ujan...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bact - berpuisi jangka.. hati dalam ade taman herba

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

tokey - sila ziarah...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

the girl - tu entri.. ade perkataan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)