PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, August 27, 2011

BiLa BuLaN PuAsA–KaD RaYa

assalamualaikum

salam sejahatera dan selamat berpuasa kat korang semua yang membaca entri ini. blog aku hampir-hampir berlaku tindak balas kimia yang boleh mengakibatkan pengaratan kekal. dah nak dekat-dekat raya ni, kesebukan mula melanda diri aku sememangnya aku tak tahu tang mana aku boleh jadi sebuk.

so malas nak taip panjang lagi berjela, aku nak ucap TERIMA KASIH kepada mereka yang sudi menghantar KAD RAYA kat aku ni [padahal semua aku yang mintak] hahha.. orang tak popular sape je la yang nak hantar… kan kan [pesal ayat sentap ni] aku list kan kat bawah ni sapa yang bagi.. ramai yang tak bagi url blog..so aku letak nama korang ja terus okey..

  1. sarah liyana mohd faizol [kedah]
  2. Dauz Shanley http://dauzshanley.blogspot.com [shah alam]
  3. http://boxerkedut.blogspot.com [ce tengok header mamat ni]
  4. aliah zamri [shah alam]
  5. mimie [sarawak]
  6. anuar roslan [kawan aku masa study dulu. dapat rm1. penang]
  7. nor fatiah yad’z http://azyaleeya92.blogspot.com [dapat rm1 he.. muar]
  8. amalina athman http://shqpewsqiq.blogspot.com [kedah]
  9. amni syafiqah http://warnawarniamny.blogspot.com [perlis]
  10. kyohei akimaru [ipoh]
  11. putri http://putrimerahjambu.blogspot.com [sample rm20!! erkk… sabah]
  12. freddies aziz http://kakinetwork.com [tere dalam coding ni. ku dapat rm1]
  13. pejabat timbalan naib canselor www.umt.edu.my [surat yuran konvo]
  14. celcom broadband [tuntut bayaran.. sabo la oiik]
  15. bil air dan bil elektrik [kire surat ke ni??]

setelah dikira-kira aku dapat duit raya sebanyak 3 hinggit.. hahah thanks kepada yang sudi memberi. aku amat la terharu biru mata hitam ku. ade yang aku tidak sempat membalas. tahun depan aku balas okey. heheh..lari bajet.. sampai kuih keria pun aku dapat beli singgit je. dapat la 3 untuk aku sorang yang makan..

p/s: nak raya.. jangan boros…

6 lango double line:

zulayha aziz said...

weyh der.. nak kad raya.. alamat aku da kasik...hahahahahah ~

bukan photographer said...

-pejabat timbalan naib canselor www.umt.edu.my [surat yuran konvo]
-celcom broadband [tuntut bayaran.. sabo la oiik]
-bil air dan bil elektrik [kire surat ke ni??]

surat dgn kad same ke??haha

Yasmin ♥ said...

untungg la dapat kad raya .
Btw, Selamat hari rayeee ! :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

zulayha - hahahha.. raya dah habis

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

dean - alaaa... kire halal la tu..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yasmin - hahha.. selamat hari raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)