PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, September 27, 2011

SaNgAt-SaNgAt aKu BeRsyuKuR

assalammualaikum

DEN NAK KONVO 1 OKTOBER NI

alhamdlulillah akhirnya tamat juga zaman aku belajar di Universiti Malaysia Terengganu. sangat la terharu bila dapat menghabiskan tempoh 3 tahun bertungkus lumus belajar di universiti. banyak kenangan dengan rakan-rakan kos, rakan-rakan universiti. suka duka, gelak tawa, tekanan belajar, suasana peperiksaan, suasana beronline bersama.. uhh rindunya.. sebak sebak

masa aku ingin membayar yuran konvo di Bank CIMB, terasa sayu di dada pabila lihat ramai adik-adik menunaikan wang WPP tu. aku terasa macam baru semalam je aku buat perkara sama macam mereka buat. dorang nak masuk.. aku pulak nak keluar. wohohoh… [kesat kesat mata]

aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kedua orang tua aku yang hemsem [ayah aku] dan kepada ratu dunia aku yang cantik lagi cun [emak aku] kerana selalu bersama aku dan menberi semangat, keperluan yang aku perlukan sepangjang aku belajar. jasa pengorbanan ayah dan emak akan ku pahat dalam dada. [nak kumpul duit.. bawak parent p tunai haji]

kepada my big bro [abang aku] yang kacak lagi bergaya. thanks a lot sebab menjadi sahabat paling dekat. sayang abang ketat-ketat ye hehhee. kalau ade duit lebih, orang hadiahkan gitar satu [check-check wallet dan acc bank] ermm kosong lagi. heee.. takpa, nanti kite pi makan sama-sama. orang order kan minuman peberet Uda ye [aku call abang aku] teh O/limau suam kurang manis.

kepada pensyarah-pensyarah yang memberi ilmu dan ajaran sepanjang aku belajar, akan aku ingat sampai bila-bila. segarang mana, setegas mana guru-guru aku ini. dorang la yang memberi ilmu pengatahuan dan didikan kat aku. suka atau tidak, dorang guru aku. sayang pensyarah-pensyarah aku ketat-ketat jugak. oleh itu, korang jangan nak benci-benci pensyarah korang tu. tak masuk ilmu karang.

kepada rakan-rakan semua.. thanks kerana selalu togather-gather sepanjang pengajian kita. uhhh terlalu erat persahabatan kita. nanti kalau korang dah nak tunang or kawen ke. jengan la lupa jemput. entah bila lagi kita dapat berjumpa lagi selapas konvo ni. masing-masing dah kerja or sambung study dan yang duduk borneo lagi la susah nak jumpa. harap masa konvo ni bukan perjumpaan kita yang terakhir.. [sebak]

entri aku tak tahu la.. luahan hati ke? papehal.. aku menghargai jasa-jasa meraka ini. aku pahat, paku dan gam gajah segala kebaikan mereka-mereka ini.

AKU NAK MINTA MAAF KALAU ADA SALAH SILAP. HALALKAN MAKAN MINUM.

YES MALAM NI 27 SEPT 2011 GERAK BALIK TERENGGANU

BUS 23.00 HOUR. ADE DI GANU 28 SEPT HINGGA 2 OCT 2011. NAK JEJALAN PEPUAS KAT SANE NANTI.

TETIBE AKU RASE BEDEBO NAK BALIK GANU NI..

20 lango double line:

the GirL said...

tahniah!!
macam buat ucapan dpt anugerah je... hahaha

Yasmin ♥ said...

Dah nak konvo ye .
Tahniah yee :)

Hati2 perjalanan balik ganu tue yee .
Cakap ngan pakcik bas ..
Bawak bas tue elok2 sikit .
kim salam kat mak abah :D

dhiera said...

congratz ya!!!
bile dah kerja, baru rasa best ye belajar~ pegi dengan 1 family naik bas ke?

Manan Qayyim said...

Tahniah bro...
All the best...

Manan Qayyim
Nasihat Imam Syafie Mencari Sahabat | Sahabat

M Firdaus Mohd said...

tahniah bro! Semoga berjaya untuk masa depan!

m0sHiE~ said...

congrats coz da grad. nti da keje, dpt duit, bleh la belikan gitar kat abg u 2. ^^

yad'z said...

congrats pejall.. (^_^)


p/s :: tak pat nak bagi bunga join konvo.. just ley wish jek.. kire ok lah ek. hehehe

cik S e h a said...

best yo dh convo ^_^

~~Amny Sya~~ said...

congrates la dah konvo ye....da dapat keja nanti ingat2 la org sini sama...;)

jaa64 said...

waaa..panjang ucapan..all the best!

Faizal Harnis said...

the girl - hahha.. mmg terima anugrah kan

Faizal Harnis said...

yasmin - semua sudah selamat.. thanks alot..

Faizal Harnis said...

dhiera - hahha betul.. time keje rase nak stdy pulak

Faizal Harnis said...

manan - thanks der

Faizal Harnis said...

firdaus - thanks.. same as u too

Faizal Harnis said...

mashie - hohoho.. keje dlm usaha

Faizal Harnis said...

yadz - hahahha thanks2...

Faizal Harnis said...

seha - keje pulak tgh pening.. ahaha

Faizal Harnis said...

amny - sama sama dapat kan...

Faizal Harnis said...

jaa - tak tau la pulak boleh spanjang ni.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)