PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, September 30, 2011

TeRmiNaL BuS SeGaMaT TeRBaKaR.. TeMpaT akU Ni…

assalammualaikum

dalam kesebukan menguruskan hal-hal konvo ni, sempat juga la aku mengusha facebook yang kosong tu. aku p terengganu kat station bus segamat [dah memang kat situ nak gerak p mana-mana]. dok belik-belik, nampak la pulak picture yang aku amat familiar.

terang lagi la bersuluh kat tajuk post tu. kebakaran di terminal [dalam group segamat]. aku pun open selaju maksima [tapi line macam haram lambatnya kat sini] ni aku share sikit [padahal semua] picca yang ada ambek.

293670_157208237701906_100002381924471_276920_1410902171_n294161_157208144368582_100002381924471_276918_738788399_n294212_157208187701911_100002381924471_276919_2085816042_n320270_157208317701898_100002381924471_276921_779533048_n294730_157208034368593_100002381924471_276915_1717693904_n296653_157208071035256_100002381924471_276916_1050462915_n296831_157208417701888_100002381924471_276924_861829161_n298078_157208357701894_100002381924471_276922_1415582388_n300930_157208111035252_100002381924471_276917_1422692973_n309187_157208391035224_100002381924471_276923_708937247_n302955_157220781033985_100002381924471_276945_40194195_n307543_157220731033990_100002381924471_276944_1647910392_n315736_157220874367309_100002381924471_276946_1899923247_n

habis semua aku sedut dari facebook.. apa yang aku baca dalam komen dekat picture ni. punca dari kebocoran gas [tak pasti lagi] dan tiada sesiapa yang tercedera. alhamdulillah.

korang boleh tengok di link facebook INI

aku tak tahu nak kreditkan kat sapa.. so korang tengok la sendiri.. thanks kepada yang share news ni.. harap terminat cepat sembuh..

mood: okey continue fikir pasal konvo.. hahaha

6 lango double line:

Rozuan Ismail said...

dah terbaca tadi entry pasal ni.

bact. said...

dah baca juga entry pasal ni.

~~Amny Sya~~ said...

la...terbakar ke...dh tu x pyh la balik segamat..mai perlis ni...heheh..

Faizal Harnis said...

PCB - gua lambat sikit ja postnye.. terkejut jap

Faizal Harnis said...

bact - cepat beno bite sebar

Faizal Harnis said...

amny - terbakar atas ja.. bwah still leh gune.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)