PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, November 20, 2011

GeMbiRa LaHiR HaRi

assalamualaikum

berkarat sudah aku punya blog ni.. entah sapa la yang berkunjung..
thank kepada yang sudi-sudi mengfollow blog bersawang..

currently aku sedang menghadiri satu kursus selama 2 bulan
so schedule agak tight kat sini.. so takda masa sangat nak beroline [tipu]
hahhaa..

benonye nak kabo se je kat sini. aku pun lupa sudah benda penting ni..
memang akan majuk tahap gaban la blog aku ni.. hahah

aku ingin mengucapkan
SELAMAT ULANG TAHUN YANG PERTAMA UNTUK BLOG
LINEPUTIHLINEHITAM.BLOGSPOT.COM
PADA 6 NOV 2011

serius aku tak ingat... hahahha...
ok.. astalavista...

8 lango double line:

Yasmin ♥ said...

Heyy . Lamenyee tak updatee :(
Btw, happy belated birthday beLogg ! Hihi

Pakcu Sofi said...

selamat





selamat





selamat

the GirL said...

Happy birthday!!! ^__^

Cik Muda Sae said...

epy besday..!! hiks~

Faizal Harnis said...

yasmin - hahha.. kebzian melampau2.. hyperbola sngat lak.. hahha

Faizal Harnis said...

pakcu - selamat.. amin moga selamat... ko bile nak update bai

Faizal Harnis said...

the girl - thank alot... terharu blog aku

Faizal Harnis said...

cik muda - wlcome2... thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)