PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, November 26, 2011

SeLaMaT MeNyAmBuT MaAL HiJrAH 1433

assalamualaikum

sempena menyambut tahun baru dalam bulan Islam
mari lah kita sama sama bertekat menjadi umat Islam yang terbaik
hijrah kepada perkara-perkara yang positif
berubah supaya diredhai oleh Nya

SELAMAT MENYAMBUT
MAAL HIJRAH 1433
26 November 2011

berhijrah kepada yang lebih baik
petang ni prepare bace doa akhir tahun
witwit.. pagi sok wat kiamulai lak..

aku doakan semua akan mencapai apa yang di impikan
yang baik-baik la.. yang tak elok tu memang takde la

6 lango double line:

Yasmin ♥ said...

SaLam MaaL Hijrahh :')

the GirL said...

Wootss!! org Bz Update Blog???
hohoho..

bukan photographer said...

bro..jom berhijrah g cari keje..haha

Faizal Harnis said...

yasmin - salam maal hijrah jugak

Faizal Harnis said...

the girl - aku bz menda lain skrg.. ahak

Faizal Harnis said...

dean - jom ar.. cari pitih y halal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)