PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, December 30, 2011

TaHuN BaRu?

assalamualaikum

pergh.. berkurun gak aku tak jengah blog aku ni.. takpa la.. aku nak update sikit kat blog syg aku ni. bagi ade gak entri yang keluar tiap bulan. takda la kosong dan lopong. time terasa nak update, aku takda idea, time ada idea sibok je memanjang.. senang kata aku jadi pemalas nak update kah kah..

tahun baru.. ape azam tahun baru korang agaknya? tadi aku p solat jumaat, dan semistanya aku dengar khutbah jumaat la kan. so cakap la pasai azam tahun baru. so korang fikir apa azam korang sekarang..

ada penah dengar tak dari mulut kawan korang yang kawan korang nak berazam untuk bertambah mendekati Maha Pencipta.. perghh aku sentap time khutbah tu. kalau ada pun yang cakap, jumlah nya teramat la sedikit. sakit dada aku tetibe time tu. jarang orang berazam untuk ke arah itu.

lagi 1 nak di perkatakan, napa time tahun baru kafir ni kita akan perkatakan azan berazam. sepatutnya masa awal muharam aritu kita tekatkan azam kita. tu baru tahun baru yang sebenar. betul ke salah.. itu korang fikir la sendiri. ada otak, pandai2 la  mikirin realitasnya.. hahhaa

okey siap entri untuk bulan 12 2011

10 lango double line:

Aesya Zealous said...

ni je yg mampu ko buat??? cehhhhhhhh

Faizal Harnis said...

alaaaa... lame kot x update.. belum dpt feel la.. [down aku] hahah

aizamia3 said...

azam baru.. sedang menyiapkan diri untuk menerima kedatangan ahli baru dalam keluarga..

Rozuan Ismail said...

malas nak cakap pasal azam.

the GirL said...

Tahniah dah Update!! hohoho...
Azam Tahun lepas pon tak tercapai lagi... nak tambah lagi tahun ni..??
tak mampu rasanya...

bukan photographer said...

jap..aku g panggil kawan aku nama Azam..

Faizal Harnis said...

aizamia - tahniah... bape bulan lagi tu..??

Faizal Harnis said...

rozuan - jgn ko cite pasal kawan ko name azam.. mmg xde paedah

Faizal Harnis said...

the girl - tahyah la berazam sangat.. hahhaha saje down kan

Faizal Harnis said...

dean - bazir suara je mangil azam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)