PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, October 1, 2011

KaLaU BeRaNi.. JaWaB

assalammualaikum
aku nak buat soalan untuk korang yang baca blog aku aku.. eh bukan buat.. aku curi jek soalan-soalan ni. tak susah je semua ni. cuma perlu sedikit keberanian. disebabkan aku merasakan facebook mula bosan, so aku buat la kerja-kerja yang tidak mendatangkan faedah..
okey.. jawab soalan ini dengan jujur [walaupun korang takan jawab] tapi aku rasa korang akan jawab dalam hati. hati hati la menjawab soalan ini. setiap jawapan adalah menandakan diri anda. nak tulis jawapan dalam kertas pun takpa. nak jawab dalam entri pun takpa jugak.. jawap la bersungguh-sungguh. macam korang jawab soalan final exam or SPM or PMR.
7ade juga soalan macam ni untuk di jawap ke?
mulutperlu jawab ke soalan ni?
peluk
lucah gila jawapan dia bagi..
SPAGHETTI
mudah betul jawapan..
phone
pandai-pandai la korang jawab
usus
nak jawap ke tak
8
takde jawapan lak pulak
okey sila jawap soalan yang berikut.. yang atas-atas tu hanya iklan-iklan untuk korang cuci mata kejap.. soalan pertama
1. BERAPA BANYAK PERKATAAN JAWAP KE JAWAB DAN JAWAPAN? HAHAHAHHA…  [ade pulak yang nak jawap kan]
2. NAMPAK SEDAP TAK KUIH KERIA YANG AKU BUAT SEMALAM? HEHEHEHE
Image030
wehehehehe.. saje bagi korang main skrol-skrol.. hee… nampak beno aku kebosanan..
SURAT
sila send jawapan ada di entri ini [perlu ke picca sampul surat ni?]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)