PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, January 23, 2012

BaLik

assalamualaikum

sempena cuti yang panjang [kepada tokey nye cina] dan yang pendek [cuti jugak] aku ingin ucapakan selamat bercuti dan selamat balik kampung

dan aku pulak……

line cuti

currently mendengar lagu

sudirman – dari jauh ku pohon maaf

ahh… motif sangat..

11 lango double line:

cik ungu said...

sebab malu dengan orang kampung semalam arsenal kalah?



baguslah.
org kampung pun taknak kau balik.

Faizal Harnis said...

hang nmpak kasut tu wane ungu..
tu tanda protest... hahahaha..

Yasmin Aris ♥ said...

Motiffff ..... Haha :D

Yasmin Aris ♥ said...

Abg pejal ! ade je . haha
Ngapain ?
Ni FB min :P

https://www.facebook.com/cikk.mimin?ref=tn_tnmn

Yasmin Aris ♥ said...

Abg pejal ! ade je . haha
Ngapain ?
Ni FB min :P

https://www.facebook.com/cikk.mimin?ref=tn_tnmn

Terbang Bersamaku said...

wah dgr lagu sudirman...nk balik kg ke...?

cuti2 tak pegi mane2...?

senydream said...

hehe2..pulanglah ke kg halaman~~~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ungu - erkk... org kampung aku mogok sbb MU menang..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yasmin - motif.. merajuk.. aoowhhhh.. thanks... hahah dah add pn

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

terbang - bukan balik kmpung.. tapi x balik kampung.. sob T__T

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

senydream - kalau la dapat balik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)