PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, January 31, 2012

BeReHaT

assalamualaikum

disebabkan harini aku di arahkan untuk menjaga dan juga menolong bahagian gudang warehouse, so banyak kerja yang mencabar aku tempuhi. harini whole day aku memasang mesin/engine.

so sekarang jari jemari aku penuh dengan luka besar dan luka kecik. dah macam hape tangan ni. balut sana sini. terpaksa aku stop seketika dalam 4 5 6 hari dari terus untuk burn finger dengan ini..

Image055

oikk sentapnya tak dapat gentil-gentil  badan letuk bini kedua aku ni.. pinggang molek lalu boh.. punggung besau kedabak.. bunyi auuuman pun mantop.. [ehhhh??]

p/s: taip pun payah.. gagahkan je la p keje sok..

4 lango double line:

sYafIk-wAy said...

selamat bekerja !

dhiera said...

kesian. selamat bekerja~

bukan photographer said...

jual kat aku la...mane doodle2 ni?da xbuat ke?

Terbang Bersamaku said...

selamat bekerja..jgn lupa jge kesihatan ye...

wah pandai main gitar ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)